Dom > o nama

Dobrodošli u YANTAI TED STROJ co-poseban i poznati dobavljač mašine oprema za Bakar industrije i metalnih proizvoda za metalurške industrije u Kini.

Za posao:
Naš stroj uglavnom obuhvaća tri područja: strojevi za kontinuirano lijevanje obojenih metala (uključujući Bakar, bakrene legure i aluminija), lemljenje materijala cijela proizvodna linija i valjaonica (hladno pilger mlin za cijevi), valjaonica za list i Crtanje mlin za šipke itd. Naši inženjeri imaju više od 10 godina iskustva na gore navedene strojeve, oni imaju dobro znanje dostaviti svakom klijentu najbolju uslugu. I naši proizvodi fokusirati na tržište Jugoistočne Aisa, Indije, Rusije, bliskog istoka i Afrike.
www.Ted-Machine.com je naš pod-web stranice, posebno za strojeve.
O metalnih proizvoda:
s više od 10 godina iskustva, mi smo sigurni da vam dati najbolju uslugu uključujući najvišu kvalitetu, najnižu cijenu i najviše zadovoljan nakon-prodaja usluga. Sa filozofija modernog menadžmenta i metode, vješt Proizvodnih tehnologija i napredna proizvodnja i obrada roštilj, Ted služi globalne brzo narasla metal kotrljanje industrije (obojenih i ne obojenih), uključujući kotrljanja proizvođača strojeva i kraj users.we može proizvesti razne proizvode od metala, bez obzira na to su izliveni, hladnog valjanja, vruće valjanje ili kovani.
www.Ted-metal.com je naš drugi pod-web stranice posebno za metalne proizvode
Ted uvijek bori proširiti naše poslovanje i sada vrlo brzo proširili svoj udio u domaćoj i stranim markets.we jesu obličje naprijed to surađivati i uspostaviti dobitku između svakog other.andquot; Stručne, kvalitetne i trošak effectiveandquot; su naš princip i cilj. Radovati se unaprijed sluh od vas.