Automatska mašina za sečenje

Automatska mašina za sečenje

Mašina za automatsko sečenje Upotreba i tehnički parametri Funkcije i upotreba Sve mašine za automatsko sečenje se koriste za sečenje profila, šipke ili ploča od aluminijuma i bakra itd, i zadovoljava kapacitet rezanja i preciznost. Na primer, pogodan je za sečenje svih vrsta aluminijuma ...

Opis

Automatska mašina za sečenje

Upotreba i tehnički parametri

Funkcije i upotreba

Sva mašina za automatsko sečenje se koristi za sečenje profila, šipke ili ploča od aluminijuma i bakra itd, i zadovoljava kapacitet rezanja i preciznost. Na primer, pogodan je za sečenje svih vrsta aluminijumskih proizvoda kojima je potreban tačnost, kao što su aluminijum hladnjaka, aluminijumska U-disk MP3 školjka, aluminijumske cijevi, alu-šipke, materijali za rezanje sitnih alumi- nih materijala. Da bi se postigao cilj potpune automatizacije, mašina za sečenje ima funkciju automatskog napajanja, pozicioniranja i drugih funkcija koje upravlja PLC. Usvaja sečivo za kružne testere od volframovog čelika sa brzinom od 2850 rpm u minuti. Pored toga, on takođe funkcioniše efikasno. Mala komada alu-gumenih greda može se reziti zajedno, sa presekom za sečenje glatkom i bez brušenja.

Karakteristike

1. Koristeći tajvansku kontrolu PLC kontrole, osetljiv je i lak za rad i održavanje radnika;

2. Sa funkcijom automatskog punjenja i besprekidnog napajanja, Tajvanski "TECO" servo motor i precizni vijak, tačnost rezanja može doseći ± 0.02mm;

3. Sa brojačem, može se podesiti broj obrade, automatsko isključivanje i dnevno nagomilano radno opterećenje.

4. I prednji i zadnji pritisak može biti podešen bez struje, što ne osigurava štipanje i deformaciju.

5. Ako je veličina obrade potrebno promeniti, radnici ne moraju ručno menjati hardversku poziciju. Oni moraju samo promijeniti podatke na tekstualnom displeju.

6. Sečenje je specijalno dizajnirano za aluminijum, bakar, organske materijale, materijale od plastičnog čelika, ugljeničnih vlakana i slično, sa presekom za sečenje glatkim i nepropusnim. Pena za sečenje može se centralno reciklirati, kao i rashladno sredstvo. To je visoko efikasna, vremenska i materijalna ušteda.


Ted Machine, sa više od 10 godina iskustva, jedan je od vodećih proizvođača automobila za rezanje i dobavljača u Kini. U našoj fabrici smo uveli naprednu opremu i tehnologiju. Dobrodošli u kupovinu prilagođene i kvalitetne opreme iz naše fabrike.
Hot Tags: automatska mašina za sečenje, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, biljka, prilagođena
Srodni proizvodi

Upit