Mašina sabirnice

Mašina sabirnice

Mašina za sabirnicu se naziva i mašinom za probijanje i savijanje mašina. Ova mašina se uglavnom koristi za procesiranje bakra, aluminijumskih sabirnica u različitim visokim, niskonaponskim prenosnim i distribucijskim električnim prekidačima za sečenje, udaranje, savijanje itd. mašina ima sledeće ...

Opis

Mašina sabirnice se naziva i mašinom za probijanje i savijanje mašina. Ova mašina se uglavnom koristi za procesiranje bakra, aluminijumskih sabirnica u različitim visokim, niskonaponskim prenosnim i distribucijskim električnim pretvaračima za sečenje, udaranje, savijanje i sl.

Naša mašina ima sledeće prednosti

1) Asinhrona integracija:

Jedna mašina ima tri radne pozicije, samostalno radi (Napomena: kada se koristi postupak rezanja, druga radna pozicija se ne može koristiti), za obavljanje različitih operacija promjenom kalupa.

2) Tip štednje energije (ekskluzivni dizajn):

Kako su regulacioni krug i hidraulična stanica poboljšani, tako da ova mašina može zadržati hidrauličko ulje pod odgovarajućom temperaturom na visokoj temperaturi, odnosno uštedjeti energiju i produžiti radni vijek.

3) položaj sječenja (sečenja) (patentirani dizajn, neovlašćena reprodukcija će biti krivično gonjena):

Nož je čvrsto sklopljen, precizno se širi, bez otpada, obezbeđen je vodič za pomicanje noža, nije potrebno podešavati nožni prostor za obradu 3-10mm Cu ili Al sabirnice

4) položaj štancanja

Jednostavan dizajn, obični kalupi sastavljeni bez potrebe za promjenama

5) položaj savijanja (patentirani dizajn, neovlaštena reprodukcija će se krivično goniti):

U poređenju sa mašinom za obradu CNC sabirnica, ovaj tip je ekonomičnije po nižoj ceni, CNC mašini trebaju stručnim osobama da rade, a tip montira prekidač za blizinu na polugu vretena, lako se prilagođava, profesionalci za rad nisu potrebni.

Funkcija savijanja mora imati potrebnu preciznu pokretnu vodilicu, da bi se postigao tačan ugao savijanja, ova mašina je dvostruke vodilice za ulje cilindra, tri tačke u horizontu za vođenje, dug radni vijek, ne prolazi levo ili desno.

Slike 5_ 副本 .jpg

Ted Machine, sa više od 10 godina iskustva, jedan je od vodećih proizvođača mašina i mašina u Kini. U našoj fabrici smo uveli naprednu opremu i tehnologiju. Dobrodošli u kupovinu prilagođene i kvalitetne opreme iz naše fabrike.
Hot Tags: busbar mašina, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, biljke, prilagođeni
Srodni proizvodi

Upit