Čelika rukava za Aluminij Strips Valjaonica stakla

1. Opseg upotrebe i klasifikaciji 1-1.Scope od upotrebe Oni će se koristiti za lijevo i desno stakla aluminijskih traka valjaonice 1-2. Veličina: kao crtanje 1-3 .Usage uslovima kao i zahtjev kupca 2. Benchmark se odnose na pilot projekta 2-1. Tvrdoća Inspekcija Tri inspekcija paljenja: ...

Opis


1. Opseg upotrebe i klasifikacija

1-1.Scope od upotrebe

Oni će se koristiti za lijevo i desno stakla aluminijskih traka valjaonice

1-2. Veličina: kao crtanje

1-3 .Usage uslovi

Kao što je zahtjev kupca

2. Benchmark vezane za pilot projekta

2-1. Tvrdoća inspekcije

Inspekcija za tri poena: Pomoću "Tvrdoća Meter" ponašanje uređaja inspekciju na bilo i sredinom rukava, i prikupljati podatke za tri puta od svakog testa točku i uporediti ih sa Theo teorijskog vrijednosti, onda se utvrdilo da li je kvalificirani ili ne.

2-2. veličina inspekcije

Korištenjem čelik metar, provjerite Out Promjer i dužina, prikupljanje podataka, te da je prosječna za usporedbu sa therotical vrijednosti.                   

Unutarnji promjer će se provjeriti pomoću unutra mikrometar, a podaci će biti prikupljeni za tri puta od svakog testa točku i uporediti ih sa therotical vrijednosti, preciznost čitanja će biti jedna desetina.

3. Potrebne uslove i osiguranje kvalitete

Materijal: Legura kovanog čelika

  Hrapavost: kao uslov

Mehanička svojstva: kao uslov

Kada Lijevo / Desno stakla stvoriti napetost, ne smije doći do deformacije, ruptura, ili manje unutrašnje / vanjski snagu i abrazije koje dovode do klizanja.

Ponuđač mora dostaviti na crteže prije početka procesa proizvodnje, nakon što smo ga potvrditi, proizvodni proces može imati početak. (3 primjerka: 1 primjerak za povratak, dva primjerka za čuvanje)

4. Pakiranje i transport

4- 1. Pakiranje: Svaki rukav bi trebao biti u drvenoj kutiji, površinu treba su premazani mašću ulja, prekriven plastičnim materijalima u potpunosti kako bi se zaštitili od rđe i površinske korozije.

4-2. Prijevoz: treba zaštititi od bilo kakve štete i deformacije.

5. kvaliteta Ensurance

  mi   garantirati da učinak čelika rukava ispunjava uslove i odgovarajućim standardima, i treba zadovoljiti kupca uz upotrebu za 1 2 mjeseca od dana prijema.

6.Delivery vremena

kao količina

7.payment

kao sporazum


Ako vam je potrebna kovanog čelika rukava, dobrodošli u kontakt s nama putem e-maila tedmachine@live.com

Srodni proizvodi

Upit