Dom > Izložba > Sadržaj
Razlozi za kovanje
Jan 07, 2017

Kovanje proces treba obratiti pozornost na gdje
1. kovanje proces uključuje: rezanje materijal na željenu veličinu, grijanje, kovanje, Toplinska obrada, čišćenje i inspekcije. U malom umjetnom kovanje, svi iz nekoliko kovanje rukom i postavio u malom prostoru. Su izloženi iste štetne i opasnosti i teških kovanje radionici, opasnost od varira s poslom.
Radnih uvjeta dok radni Uvjeti za kovanje oblici variraju, ali dijele neka zajednička obilježja: fizički rad umjerenog intenziteta, suhe i vruće klime okoliš, buka i vibracije, zraku onečišćenih dim.
2. radnici su izloženi visoke temperature zraka i topline zračenja, rezultira akumulacije topline u tijelu, toplina u kombinaciji sa metaboličke topline može uzrokovati toplina poremećaji i patološke promjene. 8 sati rada znoja s malo plina okoliš, fizičkog napora, i varira sa stupnjem termalne adaptacija u 1,5 ~ 5 litara, ili čak i veći. Mali kovani ili dalje od izvora topline, subjektivni osjećaj naprezanja je obično beihaer 55 ~ 95, ali teška kovanje radionici, blizu peći ili pad težine stroja rad točka svibanj biti kao visok kao 150 ~ 190. Sol sklone i toplinske grčeve. U hladnom dijelu godine, izloženi promjene u mikroklimi okoliš može promovirati njihove prilagodbe u određenoj Mjeri, ali brzih i čestih promjena, mogao predstavljati opasnosti za zdravlje.
Onečišćenje zraka: site može sadržavati prašinu u zrak, ugljični monoksid, ugljični dioksid, sumpor dioksid, ili koji sadrže Acrolein, njegova koncentracija Ovisno o vrsti goriva peć i sadrži nečistoće, kao i učinkovitost, protok zraka i ventilacija uvjete izgaranja.
Buke i vibracija:-čekić će proizvesti niske frekvencije buke i vibracija, ali može imati visoke frekvencije komponenti, zvučnog tlaka 95 ~ 115 decibela. U radnici izloženi vibracija krivotvoriti, temperamenta i može dovesti do funkcionalnih poremećaja, smanjene radne sposobnosti i sigurnosne implikacije.