Dom > Izložba > Sadržaj
Održavanje i reformacije od hladne valjaonice načela
Jan 07, 2017

U slučaju kvara tijekom primjene hladne valjaonice, rezultira stroj ne radi pravilno, onda kupac će izvršiti održavanje na zrakoplov. Radovi na održavanju mlin ne treba slijepo i besciljno, treba provoditi u skladu s određenim načelima. Mlin održavanja treba provoditi u skladu s načelima to? Jindi, gongyi metalurgija oprema društvo s ograničenom odgovornošću za vas objasniti načela održavanja teških hladne valjaonice.
Radove održavanja mlina nije jednostavno kroz njihove tehničke rad na rješavanju određenih tehničkih poteškoća, ali treba različite kategorije profesionalni i tehničko osoblje za rješavanje uobičajenih problema i najbolje prakse, na najekonomičniji način to riješiti. Mlin održavanje načela mora biti zajamčena kroz mlin strojevi uvjete korištenja i standardne zahtjeve za pouzdanost, izdržljivost i mora biti Minimalno ljudstva, materijalnih resursa i kraće vrijeme udovoljiti tom zahtjevu. Mlin održavanja treba težiti smanjenju mehaničke životnog ciklusa troškova inputa u operacijama hladnog valjanja koristiti razumne tehničke strojeve, i za poboljšanje učinkovitosti rada na održavanju. Polazeći od stvarnosti, za različitim uvjetima proizvodnje, koristeći različite popravak metode. Na temelju redovnog održavanja, provedbi stanje praćenje održavanja, poboljšanja kvaliteta usluga i efikasnosti.
Mlin održavanje osoblje spretnost nivo treba ojačati. Koji su predmet održavanja strojeva valjaonica, tako da u principu strojnoga održavanja je uglavnom prekriven ljudskog faktora, bilo koji posao učinio, čovjek je prvi oko popravka strojeva, poboljšati nekeljude i #39; s Ukupna kvaliteta je jezgra, kroz praktične treninge, tako da održavanje osoblje kvalitetu i održavanje vještina prilazom za održavanje mlina strojeva.