Dom > Vijesti > Sadržaj
Analiza odnosa između Crtanje brzine i Crtanje snagu crtež stroja
Jul 31, 2017

Analiza odnosa između Crtanje brzine i Crtanje snagu crtež stroja
Praksa nam govori da Crtanje stroj Crtanje brzine i sastavljanja sila ne može biti poboljšana u isto vrijeme, u poboljšanju opreme radna brzina, pull sile će se smanjiti. Zašto je takvo stanje? Xiao Bian za sve razloge.
Reći korijenu riječi, jer brzina crtež stroja u isto vrijeme, uvjeti njegova podmazivanje bio poboljšan, čime se smanjuje koeficijent trenja, tako svladati vanjskog trenja i dodatni posmične deformacije potrebna snaga će također biti smanjen, što će izraditi crtež sila je također smanjen. Na činjenica, ovaj put ili dobar, barem crtež stroja sigurnost sistem će se poboljšati puno.
Ali crtež stroj koji crpi brzinu ne može biti previsoka, inače uređaj počinje trenutak žice je lako da izvući van, čak i ako želite koristiti brzi crtež stroja, treba obratiti pažnju da biste konfigurirali odgovarajuće brzine uređaj za kontrolu i bi se osiguralo da rad stalan ubrzanje kako bi se osiguralo da Crtanje operacija može biti provedena normalno.
Kada objekt ima vibracije kada će biti zvuk, ako zvuk utječe na odmor i rad zove se buka. U stvari, kada industrijske proizvodnje ili prometa, neće biti buke, koja je zapravo vrsta zagađenja. Kada djelujemo žice Crtanje stroj u Crtanje shop, buku proizvodi je vrlo velik, tako da zdravlje operator je također veliki utjecaj. Kada je opremu u pokretu, zub buke će se pojaviti, on je najveći izvor buke žice crtež stroja, meshing površine ili zupčanici kada su u skupštini ako postoji vrlo širok jaz onda je moguće da im u prijenosu do sada je mnogo buke. Moramo prilagoditi opremu u GAP, kako bi se osiguralo da opremom podmazivanje.
Crtanje stroj cijev u potrebi za grijanje, je korištenje grijanje prsten za grijanje, ovaj put sasvim snaga zagrijavanja je ovo: prvo grijanje prsten potrebe svog prvog groznica, a zatim prijenos topline u bačvi za crtanje, a zatim u procesu prijenosa topline neizbježno će izgubiti dio topline, gubitak topline je u stvari rasipanje energije.
Osim toga, jer na vanjsku površinu grijanje prsten će sigurno doći u dodir sa zrakom, onda taj dio topline biće bačen u zrak, što je jednako uzaludno trošenje struje, žica crtež stroj jedini izvor topline u ovom dijelu grijanje prsten gubitak Gotovo 40 posto električne energije, kako biste izbjegli ovu situaciju, možemo koristiti proizvod pod nazivom elektromagnetska grijači, sve dok površina crtež stroja Zamotan u sloj izolacije pamuka, plus slojem grijanje elektromagnetska zavojnica, moć, u elektromagnetske zavojnice će se pojaviti elektromagnetske indukcije, cijev će automatski topline, zbog prisutnosti izolacije pamuk temperatura neće doći do zraka, moć je tako spasila, u odnosu na grijanje prsten, Elektromagnetski grijači može spasiti barem 30 posto više struje, vrlo spremi i isplativa, grijanje brzina i vrlo idealan je trenutno najbolji crtež stroja partnera.
Važnost crtež stroja u proizvodni proces ne treba ponovno naglasiti, ali korištenje inspekcije prije stvari treba naglasiti, da dodatno pojačaju dojam ljudi u tom pogledu, što može smanjiti stopu neuspjeha u Crtež stroja.
Provjera sadržaja tla, obavezno osigurati da ima žice crtež stroja električne opreme dobar uzemljenja u slučaju može se koristiti za Sprečavanje električnog udara nesreće. Slijede maziva, pravovremeno dodatak kako bi se smanjilo habanje Crtanje Strojnih dijelova. U toku svog rada, strogo zabranjuju osoblju slobodan na dodir dosjeda, ručke i električni gumbi, kako bi se izbjegle nezgode; i tablici nije dozvoljeno da stavite alata i drugih predmeta, da se ne utječe na uporabu stroja.
Prilikom pokretanja kotača, nitko nije stajati ispred kotača, inače može biti nesreća. Osim toga, alatnog stroja postavio kotač štit, zaštitni poklopac remena i drugih sigurnosnih uređaja mora biti netaknut, a ne besplatno ukloniti.