Dom > Vijesti > Sadržaj
Ne mogu ignorirati crtež stroja kalup održavanja
Aug 18, 2017

Ne mogu ignorirati crtež stroja kalup održavanja
Obično Crtanje stroj uvijek koristi za dugoročno korištenje Crtanje predloška, zbog svojih operacija kad kalup zid će uvijek biti različitih žica jaka erozija i trenja, obično uzrokuju neke trošenja i habanja, obično u materijalu u mjesto Gdje je formiranje malo udubljenje The ako ima kabel umrijeti prsten brazda, će ubrzati oblačenje i suza na predložak, ako ne i pravovremeno popravak, gubitak i dalje će Rasti, a onda će uvelike povećati težine popravka, ozbiljne riječi Učinit će prstenj g programa groove dublje pukotine, potpuno slomljena slomljena škarta.
Da biste izbjegli ovu situaciju, operater mora se temeljiti na svakodnevni rad dobro iskustvo, za žicu crtež stroja opreme, niza rutinsko održavanje standarda. Tijekom operacije, jednom predložak ima blagi nositi, da se pravovremeno poliranje, da predložak možete vratiti u kratkom vremenu izvorno poliranje stanje i njenu rupu veličine neće imati puno promijeniti.
Mehanički uređaj koji može pružiti točne i glatka linearni brzina je za pohvalu, a crtež stroj je jedan od takvih uređaja čiji sistem je vrlo zahtjevan za kontrolu brzine.
Crtanje stroj je obično iskorišten procesne opreme, koja je kombinacija mnogih preciznost komponenti, s tehničkog napretka i funkcionalna poboljšanja, Crtanje stroj za polje također stalno širi. Da bi se dobio dobar crtež učinak, proces proizvodnje mora kontrolirati svoj odnos s prazan varijable, koji sadrži određeni sadržaj?
Ako odnos Crtanje procesa i kontrolirana varijabla kao osnova, potom crtež stroja mogu se podijeliti u dvije vrste vrsta kontrole, jedan je direktni pokazatelj kontrole, postoji neizravan indeksa kontrole. Takozvani direktni indeksa kontrole odnosi se na kontrolirana varijabla sama potreba za kontrolu procesa indikatori; Ali u stvari zbog raznih ograničenja ne može direktno dobiti, samo neizravnom kontrolom.
Bez obzira koja strana, imaju izravan utjecaj na rad crtež stroja, tako važan odnos između njih je van svake sumnje. Kao korisnik od nas, trebamo također biti svjesni toga i ojačati naš fokus na ovo.
Naravno, je da promijeni smjer promjena, za žicu crtež stroja, najhitnije je potrebno transformirati je svoju tehnologiju za očuvanje energije. U utjecaj mehaničke funkcije žice crtež stroj sama na osnovu provedbe puno transformacija tehnologije, ali ne znam kako djelotvoran?
U ovom trenutku lansiranjem žice crtež stroja Potrošnja je malo velik, tako da potreba za odgovarajućim tehnologija za uštedu energije koji će se koristiti, nakon pravi pokušaj, pokazala da je najveća značajka žica crtež stroj radi uštede energije do 55%; i uvelike poboljšati opskrbu energetski Transformator stupanj, možete instalirati dodatne proizvodne opreme.
Drugo, brzine žice crtež stroj za zagrijavanje brzina je također efikasno poboljšana, pod istim uvjetima može izvući iz 3-4 svile, što je uvelike Povećalo proizvodnju. Osim toga, biljka također smanjuje trošak ventilacija za hlađenje troškove, poboljšati proizvodnju stranice okoliš.
Crtanje stroj je naširoko koristi u industrijskim primjenama, mehaničke opreme u procesu stvarni rad, različiti korisnici za redak zahtjeva su različiti, pa žica crtež stroja treba biti usmjereni da se bave. Sljedeći je o to znanje objašnjavati, pomažete nam bolje shvatiti žice crtež stroja.
Prvi je na liječenju snijeg uzorak, što je općenito za stranu cijevi, jer proces ima određeni stupanj težine, tako da će većina izabrati automatski stroj za crtanje. Ali također na brzina kretanja mašine, ljuljačka frekvencija i sl. boja odredbe, inače linija je lako zadovoljiti zahtjeve; Osim toga, izbor brusnih materijala je također vrlo kritična, izravno utjecati na snijegu uzorak vizualne i osjetiti efekt na tekući naprimjer, uz Crtanje kotača ili najlon remen više.