Dom > Vijesti > Sadržaj
Uzroci pukotina u grafit umrijeti obrada
Jul 18, 2017Uzroci pukotina u grafit umrijeti obrada

Grafit umre mogu biti iskorištene da obradi grafit umrijeti. Ozbiljno će utjecati na mehanička svojstva grafit umrijeti. Grafit umrijeti će biti slomljena kada koristi, koje će ozbiljno utjecati na život grafit umrijeti. Što uzrokuje grafit umrijeti da otvrdne i ispucati? Uzmimo pogled na elektronski sinteriranja grafit umrijeti proizvođača.

(1) grafit Die čelik je zbunjena, a stvarni čelik kaljenja temperatura je mnogo niža od gašenja temperatura grafit umrijeti materijala (kao što su GCr15 čelika kao 3Cr2W8V čelik).

(2) prije umrijeti čelika grafit je ugasiti, ispravan spherification proces ne provodi i u spheroidization je dobar.

(3) grafit Die gašenje grijanje temperatura je previsoka ili topline očuvanje put je predug.

(4) grafit kalup nepravilno stavljen u peći, i skloni pregrijavanje na području u blizini elektroda ili grijaći element.

(5) u na grafit umrijeti s većim promjenama presjeka, parametre kaljenja toplinski proces nepravilno odabrana, može i pregrijavanja u tanki dijelovi oštrim kutovima.

Ovo je uzrok otvrdnuće grafit umrijeti. Nadam se da pomažete nam da grafit umrijeti. Jie cheng grafit profesionalna proizvodnja svih vrsta ugljenografitni proizvodi i grafit umrijeti, uključujući elektroničke sinteriranja grafit umrijeti, grafit za kontinuirano lijevanje plijesni, namakanje umrijeti grafit i dijamant plijesni proizvode grafit kao što su nadređeni performanse, gosti iza njih. Dobrodošli na pitati ako je potrebno.

Čišćenje grafita Die je ključni proces u održavanje i održavanje grafit umrijeti. Grafit kalup proizvodni razvoj daleko brže od brzine grafit plijesni čišćenje brzine i grafit umrijeti odmah nakon brzo čišćenje i da se pripremi za sljedeći proizvodnje, to ostavlja grafit umrijeti čišćenje vrijeme je prilično ograničen. Dalje, pogledajmo na se grafit umrijeti čišćenje razmatranja.

Napomene za čišćenje grafita umrijeti:

Sustavno grafit umrijeti održavanje zasniva se na kontinuitet održavanja zahtjevi i radova održavanja. Ostvarivanje cilja "isplativost", čisti grafit umrijeti morate obratiti pozornost na: izraditi detaljnu grafit umrijeti čišćenje plana. Prilikom čišćenja različite dijelove na grafit umrijeti, kao što su unutarnje čišćenje tiska, otiranje uz rub, redovito čišćenje i čišćenje glavnih dijelova, metoda čišćenja operacija se razlikuje.

U grafit umrijeti će pokrenuti ciklus i nakon oplata trošenja, praćenje markera i grafit umrijeti u otvor i otvor područje ostataka sadržaja nakon pojave test, tehničko osoblje može biti kroz vizualne inspekcije utvrditi grafit umrijeti čišćenje postupci i Učestalost. Stoga je vrlo važno znati ciklus grafit umrijeti siguran rad i za arhiviranje akumulirane količine i trošenje grafit umrijeti.

Grafit umre ima radni ciklus, a grafit plijesni se Prilaže odgovarajuće održavanje postupaka i o održavanju ciklusa. Općenito, operacija stanje razine unutarnje ulja i opremu, Klizni blok, unutarnje osovine pin i osovina obloge i drugih Pokretnih dijelova je ključ za osiguravaju stabilnu proizvodnju. Drugi faktori koji utječu na proizvodnju uključuju kontaminaciju ili blokada vodene linije i mlaz vode pitke vode, Propuštanje mnogostruke Propuštanje, hrđe i korozije uzrokovane Propuštanje vode ili kondenzacije.