Dom > Vijesti > Sadržaj
Karakteristike i rad princip Kontinuiranog Ljevač
Jul 07, 2017

Karakteristike i princip rada Kontinuirano Lijevanje stroj

Štit ljevač ima razumnu strukturu, praktičan i siguran i pouzdan rad i sl., odnosi se na kaveze, zec kavez, gradnja, sve vrste žica mrežaste, odsijecanje shule tanjur žice utikač i u obliku posebne žice okce sa ravnanje.

* obuhvaća i mogućnosti

1. postoji nijedan greška u reznu duljinu Čelične trake.

2. dvostruki zaglavlje,

3. kada je posljednji metar armature izvukao van,

4. izgradnja žice usvaja tungsten čelika kalup,

5. proizvod žice usvaja loptu terminal modu i čeličnih traka neće boljeti na površinu.

prilagoditi princip rada stroj za rezanje duge

Originalni mehaničko podešavanje fiksna dužina rezanja stroj, ravno ojačana pločasti materijal na polici nakon ušao u cilindar, odgovarajuće prilagodbe za ravnanje bloka vijci, zategnite ravnanje blokova u različitim ekscentrični položaj, Kontinuirano Lijevanje stroj tako da za različite veličine ili različite ojačana ravnanje. Ravnanje shema je gaussova Krivulja, sinusoidni i kosinus krivulje, odnosno odnosi se na različitih promjera i različite prinos snage pojačanja. Nakon prilagodbe trake s više ploča ojačani, ravnanje bloka će proizvesti trošenja. U ovom trenutku prilagodbe treba prilagoditi kako bi se osiguralo ravnanje učinak. Okvir za glavni prijenos i vuču Valjka Kontinuirano Lijevanje stroja, mehanizma smanjenje mehaničke brzine u okviru prijenosa će smanjiti brzinu motora, i voziti aktivni pritisak rotacije Valjka (gornji Valjak). Prehrana, rotirajući držač ekscentrik, podignuta je nesto na Valjak, Kontinuirano Lijevanje stroj na biće ojačana kroz Valjak i pritisnite Valjak (pasivni Valjak) između V utor i onda obrnutim rotirajuće ekscentrični ručka, napraviti Valjak dolje, gore i dolje dva Valjka stezanje ojačana država. Veličina Čelične armature ovisi o sila držanja između valjaka. U klipnjača povezan s roller mehanički jednog proljeća je povezan sa, proljeće tlaka na Valjak, vuče Valjka pritisak je proporcionalan pritisak, razlog različitog promjera i materijal čelik treba odabrati različite proljeće pritisak, time bolje prianjanje i vuču traka. Istovremeno, kako bi se spriječilo tangencijalnog fenomen tijekom smicanja, kada se traka zaustavi, treba biti očite skliznuti između armature i pritiskajućeg. Stoga, prilagodbe proljeće pritisak je ključ za normalan rad kotač. Prijenos slučaj ekscentrična osovina u dvostruki slider mehanizam diskovi cekica kao okomiti pravac klipni pokreta, neprekidno Lijevanje stroj mehanizam smicanja taichung hsien sa usjeklo na nožu, kao u partiji nož rezača ulazi pod na čekić glavu noža po čekić i ostvariti bar rezanje rada. Nakon prekidanja Čelične trake, Trg alat ponovno je povući štap proljeća. Polica je fiksna dužina podešavanje rezača institucija, para se koristi za postavljanje duge skale tanjur, po potrebi Podesite dužinu skale tanjur o stajalištu braće i podešavanje braće proljeće pritiska, može uzrokovati ravnanje dinamičan čelični krovni skala ploča, Kontinuirano Lijevanje stroj i žele biti u čeliku se režu nož iza tablice se može resetirati u pravodobno. Kada stropa ploča na rebar je premještena u mjesto, vladar je dirnula vladara tanjur, i vuci nož rezati pod glavu čekićem. Nakon završetka smicanja, Trg oštrica je resetirati Izvucite šipku proljeća. Kad pojačanje je odsječen, materijalni nosač će otvoriti istovar materijala. Nakon pada Čelične trake, materijal stalak bit će zatvoren i čeličnih traka će biti prihvaćen. Dužina radno vrijeme kontrolira vremenski releji kada materijal stalak je neopterećen.

Princip rada Kontinuirano Lijevanje stroj

Prvo, brzinu motora pokreće na remenski pogon, što čini ravnanje cilindar rotirati, i Čelične trake u cijev za ravnanje je ravnanje i površine čeličnih traka je uklonio ravnanje kalup.

Od motora kroz drugi par usporavanje remen pogona i opreme reduktor, s jedne strane, kontinuirani Casting za pogon dva transfera Valjak, vuču traka naprijed, s druge strane kotača vozi ručica, čekić glavu dolje pokretom.

Kada čeličnih traka je napredovao do odredenog dužina, čekićem udario držač noževa, Kontinuirano Ljevač čeličnih traka je odsječen, čeličnih traka je odsječen čeličnih traka je u kadru i oštrica je na mjestu , i završava ciklus.