Dom > Vijesti > Sadržaj
Karakteristike održavanja električnih rolnih i električnih rolnih motora
Oct 20, 2017

Karakteristike električnog rolera i električnog održavanja roletnog motora
(1) proizvodni proces treba transportovati prema prirodi materijala, blagovremeno čišćenje, kako bi dijelovi transportera bili čisti.
(2) električni valjak uvrediti godinu dana za zamjenu ulja, pronašao fenomen curenja, treba provjeriti mjesto zaptivanja i zamijeniti zaptivač za ulje.
(3) Pod normalnim okolnostima, električni valjci se popravljaju svake godine. Kao što sledi: kroz Valjak sa leve strane poklopca na otvoru za ulje do valjka čistog ulja.
Nekonvencionalne Roller transporter funkcije:
1, valjkasti transporter za sve vrste kutija, torbi, tacnih i drugih delova isporuke, rasutog materijala, sitnih predmeta ili nepravilnih predmeta koji se stavljaju u isporuku trake ili dostavne kutije.
2, Roller transporter može da isporuči veliki deo težine materijala ili nosi veće udare.
3, struktura u različitim oblicima, Roller transporter može podijeliti na pogon pogon Roller i nema valjka valjka, prema rasporedu se može podijeliti na horizontalni transporter Roller linije, nagibni transporter Roller i okrenite Roller liniju. Ali i prema zahtevima kupaca poseban dizajn koji zadovoljava različite zahteve različitih kupaca.
4, nema snage Roller između jednostavne tranzicije, može se koristiti više Roller linija i druga transportna oprema ili avion sastavljen od složenog logističkog sistema za isporuku kako bi se kompletirao širok spektar potreba procesa.
Dužina valjka da izaberu: treba izabrati različitu širinu robe za širinu Rolera, pod normalnim okolnostima, "transport + 50mm".
Debljina zida valjaka i izbor prečnika vratila: prema težini transportnog materijala ravnomerno raspoređenog na kontakt Rolera, izračunajte potrebnu opterećenje svakog valjka kako biste utvrdili debljinu valjka i prečnik vratila.
Valjkasti materijal i površinska obrada: Prema različitom transportnom okruženju, za određivanje Rolera koji se koristi od materijala i površinske obrade (ugljenični čelik pocinkovani, nerđajući čelik, crni ili plastični).
Izaberite ugradnju valjka: U skladu sa specifičnim zahtevima celokupnog transportera, izaberite instalaciju valjaka: tip opruge, unutrašnju osu vratila, celu ravnu šipku, rupicu i tako dalje.
Za konusne valjke, širina valjka i konus varijaju u zavisnosti od veličine tereta i radijusa okretanja.
U današnjem brzom razvoju nauke i tehnologije, životni standardi ljudi su znatno poboljšani, ekonomski kapaciteti su povećani, težnja za materijalom više naglasak na kvalitetu proizvoda. Uspostavljanjem sve više i više industrijskih proizvođača intenzivirana je konkurencija u tržišnoj ekonomiji, što zahtijeva od kompanija da poboljšaju unutrašnju proizvodnju Roller transportera kako bi dodatno poboljšali kvalitetu i brzo proizvodnju, kako bi se brzo zaplijenio veliki broj resursa tržišta.
Proizvodnja dalekovoda za optimizaciju proizvodnje različitih elemenata, sistematična reforma, koja sadrži za proizvodnu liniju u biljnoj rolnoj transporternoj opremi poboljšana. Mnoge kompanije u upravljanju proizvodnjom su kao da kopiraju uspješno iskustvo preduzeća u svoj vlastiti proizvodni model, tako da preduzeća u relativno kratkom vremenskom periodu dobiju efektivan rast. Oni vole mnoge dobro finansirane kompanije za kupovinu velikih uvoza mašina za rolovanje sa valjcima, ali rezultati koji se pronađu za svoje poslovanje nisu nužno primenjivi. Stoga, korisnik u proizvodnji dalekovoda radi poboljšanja vremena, moramo izabrati višegodišnji pogon za povrtni pogon Roler transporter mašina za proizvodnju i prodaja akumuliranih proizvođača, tako da vam mogu pomoći u planiranju proizvodnih linija i dizajn mora biti više pogodan. Istovremeno da biraju rolne transporter sa povrćem sa više sertifikovanih proizvođača valjkastih valjkastih transportera, takav mehanički performanse valjkastog valjka su relativno sigurni i pouzdani, a ostatak je siguran. Osim toga, korisnik treba da razmotri da li proizvođač biljnih rolera može pružiti trajnu i efikasnu uslugu posle prodaje.