Dom > Vijesti > Sadržaj
Kontinuirano Lijevanje stroj tehnologije unaprijediti i poboljšati proboj jezgre tehnologije
Aug 09, 2017

Kontinuirano Lijevanje stroj tehnologije unaprijediti i poboljšati proboj jezgre tehnologije
Nedavno organizirala Kine metalurškog društva neprekidno lijevanje čeličnih ogranka, Kina teških strojeva istraživačkog Instituta suorganizirala 2013 kotač opreme tehnologija i napredak znanosti i dobro akademski seminar također privukla je simpatije uključenih stručnjaka. Se općenito smatra da je to Kina je trenutni Kontinuirano Lijevanje stroj oprema tehnološka inovacija i razvoja glavni ciljevi, ali i industriji čelika Restrukturiranje, modernizacija ključnih proizvoda vezu.
Nakon ulaska u 21 stoljeće, Kina je tehnologija kontinuiranog lijevanja čelika je uvelike poboljšana: ploča kotač razvijen je ravno luk vrstu Kontinuiranog Ljevač vodio modele, Kvadrat, krug, zerp Kontinuiranog Lijevanja stroj je razvijen za Luk-orijentirani modeli; u tehničkim aspektima razvijati riješiti kvalitet smještati u svrhu kalup hidraulički vibracija i druge sobe sinusoidni vibracijska tehnologija dinamičke meke smanjenje ploča unutarnje kontrole kvalitete tehnologije, kalup iz plijesni kao u središtu kalup ekspertni sustav dinamički dvije hladne vode kontrolu kao predstavnik ploča rashladni sustav. Dizajn i proizvodnja opreme za Kontinuirano Lijevanje stroj, upravljanje proizvodnjom Kontinuirano Lijevanje stroj tvornice, raspadanja i kontrola indeksa stabilnosti proizvodnog procesa, uspostavljanju i jačanju inovativan koncept, su potpuno demonstrirali brzi tehnološki nivo Uzašašća. Istovremeno, u blizini kraj tehnologija Kontinuiranog Lijevanja stroj je dobra promocija i primjena.
U tekući tržište čelika je postaje zasićena, znatno smanjuju učinkovitost poslovanja, siromašni protok sredstava u sklopu Kontinuiranog Lijevanja stroj oprema, skale razvoja prostora stisnut. Kako budućnost inovacija tehnologija Kontinuiranog Lijevanja stroj opreme treba ići? U tom smislu, Yang Ladao da profinjenost kontinuirani Casting za razvoj proizvoda je temelj znanstvenih i tehnoloških inovacija, ali i budućnost kontinuirani Casting za prodaju opreme, dugoročni razvoj smjera.
Kontinuirano Lijevanje stroj oprema, kako se podržava kontinuirani Casting za prodaju opreme tehnološka inovacija? Jang Ladao odgovorio: "općenito, je po profinjenosti ojačati osjećaj kvalitete, uspostaviti dobar koncept, sa strateške tačke gledišta čvrsto uspostavljaju na ' kvaliteta za opstanak na ' koncept, kvalitetu ciljeva pao u praksi.
Prije svega, cjelokupni dizajn uređaja kako bi se postigla profinjenosti. Jer cjelokupni dizajn je prvi korak u dizajnu Kontinuirano Lijevanje stroj, je osnovni projekt. Kao što su proces proizvodnje, Ukupni tehnički konfiguracije, konfiguracije opreme i mnogih drugih pitanja u cjelokupni dizajn bi trebao biti riješen prvi put. Na primjer, Valjak dizajn je jezgra cjelokupni dizajn, tako kontinuirani Casting Strojne opreme tehnologije će biti profinjen Valjak dizajn za detaljnije, mnogo finija aspekti razmatranja. Valjak dizajn je sustavni projekt, uzimajući u obzir mnogo faktora, uključujući i s obzirom na ciklički kalup površine fluktuacije, optimizirati završno ravnanje točka prije Kontinuirano Lijevanje stroj izvan Duljina luka. Dobar dizajn je zapravo proces Valjak role Optimizacija dizajn.
Drugo, poboljšati razinu proizvodnje, stabilna oprema kvaliteta profinjenosti. Zato kontinuirani Casting stroja oprema za zavarivanje struktura je relativno velika, opreme proizvodnja, instalacija, mjerenje točnosti zahtjevi su viši. Oprema Proizvodnih poduzeća treba pojačati tehničku obuku različitih vrsta osoblja i sveobuhvatne kvalitete treninga, strogo u skladu s dizajn crteža i obrada tehnologija dizajna i proizvodnje; za stvaranje potrebne testa i testa, oprema tvornica, pridržavaju razne testove i obuhvatan izvođenje testiranja, strogo u skladu s dizajn crteža i tvornica prihvaćanje strukture rada, dobri proizvodni proces u zadnja prepreka; poboljšati ukupnu kvalitetu menadžeri, osnivanje raznih poduzeće sustav upravljanja, jasne odgovornosti, strogo upravljanje postupcima, tako da Proizvodnih poduzeća za fino moderno.