Dom > Vijesti > Sadržaj
Kontinuirano Sprečavanje buke i stabilnost Kontinuirano Ljevač
Sep 01, 2017

Kontinuirano Sprečavanje buke i stabilnost stroja Kontinuirano Lijevanje
Kada objekt ima vibracije kada će biti zvuk, ako zvuk utječe na odmor i rad zove se buka. U stvari, kada industrijske proizvodnje ili prometa, neće biti buke, koja je zapravo vrsta zagađenja. Kada djelujemo kotač u Crtanje dućan, buku proizvodi je vrlo velik, tako da zdravlje operator je također veliki utjecaj. Kada je opremu u pokretu, zub buke pojavit će se, on je također najveći kontinuirani Casting stroj izvor buke, meshing površinu ili zupčanik su u skupštini kad se vrlo veliki jaz, onda je moguće ih pustiti u pogon kad nema mnogo buke da se pojavi. Moramo prilagoditi opremu u GAP, kako bi se osiguralo da opremom podmazivanje.
Cilindar u potrebi za grijanje, je korištenje grijanje prsten za grijanje, ovaj put sasvim snaga zagrijavanja je ovo: prvo, grijanje prsten treba njihov prvi groznica, onda toplinu prenijeti na kontinuirani Casting za cijev od topline prijenos u procesu neizbježno će biti dio gubitka topline, gubljenje topline je u stvari rasipanje energije.
Osim toga, jer na vanjsku površinu grijanje prsten će sigurno doći u dodir sa zrakom, onda taj dio topline biće bačen u zraku, koja je jednaka rasipanje energije, kontinuirani Casting stroj jedini izvor topline u ovom području u krugu grijanje dio gubitka od gotovo 40 posto električne energije, kako biste izbjegli ovu situaciju, možemo koristiti proizvod pod nazivom elektromagnetska grijači, sve dok površina kotač bačve Zamotan u sloj izolacije pamuka, a zatim Plus slojem Elektromagnetski grijanje zavojnice, struja, elektromagnetske zavojnice će se pojaviti elektromagnetske indukcije, cijev će automatski topline, zbog prisutnosti toplinske izolacije pamuk Generiraju temperatura neće doći do zraka, moć tako sprema, u usporedbi sa grijanje prsten, Elektromagnetski grijači može spasiti barem 30% električne energije, vrlo spremi i isplativa, grijanje brzina i vrlo idealan je trenutno najbolji rad Kontinuirano Lijevanje stroj partnera.
Kotač je koristi u cjelini plastične kotač za veće potražnje. Cijeli sustav je više kompleksa, kontrolu opreme, potreba za skladom između raznih motora. Postoji mnogo načina za zagrijavanje stroju za Kontinuirano Lijevanje, iskoristilo otpor žice za zagrijavanje i neke koristi elektromagnetske topline. Gdje je otpor žice grijanje ekvivalent za korištenje topline topline, je zbog topline nakon prijenosa topline u cijev, u tom procesu dio topline će se konzumirati na način, uz neki Distribuirani u zraku , koja je oblikovala gubljenje topline, koja se svodi na rasipanje energije. Uloga Elektromagnetski grijači za grijanje i uštedu energije, do plastike strojeva može zamijeniti starijeg otpor grijanje, uglavnom u bačvi Zamotan u sloj izolacije pamuka, što može smanjiti Potrošnja topline, i izolacija pamuka i onda ranu A sloj Elektromagnetski grijanje zavojnica, kad Kontinuirano Lijevanje stroj kroz snage, cijev unutar molekule željeza će doći do relativno jak operacije, a zatim cijev će biti vruće, tako u usporedbi sa tradicionalan način ova metoda je više energije, učinkovitost je također veći i od tradicionalnih otpora također prebaciti na trenutni Elektromagnetski grijanje može spremiti oko 30 posto energije.
Kako lako kontrolom brzine Kontinuiranog Lijevanja stroj kotač sustava je vrlo visoka potražnja za kontrolu brzine, proizvođačima strojne opreme kotač, kontrolni sustav može pružiti točne i podmazan linija brzine. Sustav koristi četiri servo motoričke kontrole, potpuno zadovoljni podataka između međudjelovanje u stvarnom vremenu između svake grupe od osi razmjene podataka u stvarnom vremenu između servo čelik stroj za ispravljanje čepova. Bi se osiguralo da lokalne strani putanje strani linije prema algoritmu, Kontinuirano Lijevanje stroj potražnja za liniju od žice možete brzo obratnog OPOREZIVANJA voziti sama, od vožnje motora linija, uvelike eliminira se tradicionalni kotač upravljača sustav za određivanje smjera linije, a zatim jer vremena kašnjenja poslao na disk, kako bi osigurale da Crta linije kako bi se smanjila kašnjenja putem kontrolera.