Dom > Vijesti > Sadržaj
Svakodnevno održavanje Kontinuiranog Lijevanja Strojnih elemenata
Jul 31, 2017

Svakodnevno održavanje Kontinuiranog Lijevanja Strojnih elemenata
Kada koristimo stroju za Kontinuirano Lijevanje, je potrebno za njegovo održavanje. Prvo, uvijek izmjeriti veličinu gotovog proizvoda. Provjerite je li veličina u skladu sa standardom. Ako veličina postaje veći, umrijeti kotač inspekciju za nositi i, ako se uistinu nosi, mora ga zamijeniti kako bi se osiguralo da je gotov proizvod osposobljen. Slijedi redovan pregled Crtanje okvira, uglavnom promatrati količinu Crtanje praha je nije dovoljan, ako nema dovoljno fenomena, kvaliteta žice će imati utjecaja na površini.
Da li normalan rad Kontinuirano Lijevanje stroja, dužina vijek trajanja Kontinuiranog Lijevanja stroj, to nisu samo kvalitetu proizvodnog procesa i odnosa između svakodnevno održavanje je također neodvojiva. Za Kontinuirano Lijevanje stroj, svakodnevno održavanje je da se ignorira, zamjenu dijelova i podmazivanje su vrlo važni, jer Kontinuirano Lijevanje stroj u procesu rada, će biti fenomen promjene veličine slike od i isključiti na oksidacije kože nisu očišćene, će direktno ući ležajevi i Valjak, pa treba češće Gray poziciju počistiti to osigurati nesmetano dijelova. U cijeli kotač, lokacija Crtanje kocka je vrlo važna, a samo korištenje kalup je standardni radi obrade i proizvesti standard finalnog proizvoda, ali također potrebu za redovne žica Crtanje žice promjera inspekcije kako bi se osigurala obrada od proizvodi su kvalificirani proizvodi.
Mehanički uređaj koji može pružiti točne i glatka linearni brzina je za pohvalu, a kotač je jedan od takvih uređaja čiji sistem je vrlo zahtjevan za kontrolu brzine.
Cijeli sustav je složeniji, kontrolu opreme zahtijeva koordinaciju između raznih motora. Sustav koristi četiri servo motora kontrola, mogu potpuno zadovoljiti međusobnu komunikaciju među podacima. Kako bi se osiguralo da strane staze prema algoritam strani linije, koje zahtijevaju linija žice može brzo izračunati. Propagandne servo opremu funkcije, izračunao voziti sama, uvelike izostavljen tradicionalni kotač kontrolu sustava položaj linije izračunati ukupno vrijeme. I onda poslati upute na disk kako bi osigurale da Crta linije kako bi se smanjila kašnjenja putem kontrolera.
Stroju za Kontinuirano Lijevanje se može koristiti za 100.000 dolara možete kupiti, ali sada puno žica Crtanje proizvođača troškove nabave strojeva provesti 340,000 $ iz inozemstva za kupnju zelene kotač. Sada se čini da se štedi energija svijesti, više i više ekološke zaštite, očuvanja energije i zaštita okoliša je postala neizbježan društvena odgovornost i poslovni razvoj treba ne samo pogled na prednjem, sačuvanje i zaštite okoliša također će stvoriti prednosti. Jasno je da ako koristite običan crtež stroja vijci, troši gotovo pola kilograma boje mjesečno. Glavni sastojak Crtanje praha je vapno, vapno je ničice u prašinu i novu vrstu žice Crtanje stroj može proizvesti bez povući prah kao i. Crtanje novca uštedjeti novac i smanjiti zagađenje prašine, zašto ne. Proizvodnja vijaka zahtijeva vodu svaki mjesec, proizvodi za čišćenje, proizvodi velike količine industrijskih otpadnih voda, otpadne vode koje sadrže kemijske tvari kao što su kiseline, baze i metala, ako bilo koji emisija može uzrokovati ozbiljna zagađenja na okoliš. Tako da biste postavili velike i male kanalizacije tretman ribnjak, oprema za obradu otpadnih voda kako se bave kanalizacije u vodu, a zatim staviti u proizvodna linija oporavka, filtrira nečistoće u kanalizaciju, pakiranje i prodaju otpada recikliranje tvrtka recikliranje. Kombinirajući gore navedene objekte i pogone tamo su mnogi Primjeri ovih mjera u povoljan socijalnoj.