Dom > Vijesti > Sadržaj
Pojedinosti pripreme na Otkivaka treba napomenuti
Jul 18, 2017Pojedinosti pripreme na otkivaka treba napomenuti

Općenito, različitim metodama Otkivaka imaju različite obrade s najduže vruće umrijeti Otkivaka proces. Što trebaju biti zamijećena u izboru materijala za Otkivaka? Da vidimo! Materijal je uglavnom ugljični čelik i legirani čelici, slijedi aluminija, magnezija, bakra, titana i njegovih legura.

Prvo, trebamo znati je da sirovina ima baru, ingota, metalni prah i tekući metal. Deformacija presjeka površine u metal se zove Otkivaka omjer. Pravilnim izborom Otkivaka omjer, razumno grijanje temperature i Toplinska izolacija vrijeme, razumne Otkivaka temperatura i konačna temperatura Otkivaka, razumne deformacija, deformacije stopa će poboljšati kvalitetu proizvoda i smanjiti na trošak.

Za opće malih i srednjih Otkivaka, krug ili Kvadrat bar je prazan. Bar organizacije i mehanička svojstva, točnost oblika i veličine čestica uniformu, kvaliteta površine, lako organizirati masovnu proizvodnju. Kao čeznuti kao zagrijavanje temperature i deformacije uvjetima pravilno kontrolirana, odlična svojstva otkivaka može krivotvoriti bez velikih Otkivaka deformacija.

U brzom razvoju njegov razvoj, direktni pogon hidraulične umrijeti Otkivaka Pritisnite umjesto stare besplatne Otkivaka kompresor je problem naše buduće velike Otkivaka industrije treba riješiti. Kako bi poboljšali performanse na otkivaka, trebamo uvesti ili kombinirati sa stranim zajednički dizajn za ubrzavanje rada hidrauličke kontrole i operativni sistem na domaće besplatne Otkivaka Hidraulička Preša. Članice trebaju ubrzati razvoj Otkivaka proizvodna linija opreme: u Otkivaka nije izoliran proces, kako bi se poboljšala učinkovitost proizvodnje, smanjenje troškova, obilje'ena Otkivaka pomoćna oprema, kao što su Otkivaka, Otkivci Automatizacija sustava, robota i brzo mijenja kalup utovar opreme sustava, itd.

U isto vrijeme, mi također želimo naučiti Otkovci bezrazorno ispitivanje tehnologija, automatsko brzo multipoint test sistem, kontrola razvoja procesa i tehnologija razvoja sustava. Srednje frekvencije indukcija grijanje oprema: oprema da li je potrebna velika snaga, stabilan i pouzdan rad, visoka trajnost, srednja frekvencija indukcija grijanje izvor zaglavlja za nadzor peći i temperatura srednje frekvencije na grijanje strip je točan i pouzdan, dva dijela srednje frekvencije indukcije grijanje u zaštitnoj atmosferi. U svakom slučaju, domaće opreme Otkivaka treba intenzivirati sorta, kategorija, posebno učinkovit automatski Otkivaka opremu. Trebali bismo nastaviti našim naporima da razvije neovisno i kroz uvođenje zajedničkih ulaganja, proizvodnju i osnovne realizacije modernizaciju i nacionalizacija Otkivaka opreme u Kini od 10 do 20 godina.

Konvencionalni plug rupe obično se koriste za dodatkom bakra, ugljični blokovi i željeznih ploča. Relativno izvedivo metoda za plitke masa u rupu, ali ako jaz je prevelika ili staviti rupu teške ploče koristi, koristi se uvjet ove metode. Zavarivanje je teško.

Kvalitetu zavarivanja nije zajamčena. To je teško zadovoljavaju tehničke zahtjeve rupu utikač za zavarivanje. Navojem za montažu rupa. Nedostaci ove metode: debljinu utičnice, ograničenjima prostora na magnetsko polje je Luk i površinska napetost. Utjecaj gravitacije je teško odvojiti na troske iz rastaljenog metala površine. Troska se lako očistiti. Joj, zrak rupu, dno formirana dobre fuzije i nepotpune fuzije i ostalih štetnih oštećenja. Iako postoje neizbježna nedostatke u tradicionalnim rupu utikač postupak zavarivanja, nikako druge izvedivo za odabir u postojećim uvjetima proizvodnje. Tradicionalni utikač metodom zavarivanja i Optimizacija treba poboljšati.