Dom > Vijesti > Sadržaj
Crtež stroj Sprečavanje buke i štedljive male zdravog razuma
Aug 09, 2017

Crtanje prevenciju buke stroja i male zdrav razum za uštedu energije
Kada objekt ima vibracije kada će biti zvuk, ako zvuk utječe na odmor i rad zove se buka. U stvari, kada industrijske proizvodnje ili prometa, neće biti buke, koja je zapravo vrsta zagađenja. Kada djelujemo žice Crtanje stroj u Crtanje shop, buku proizvodi je vrlo velik, tako da zdravlje operator je također veliki utjecaj. Kada je opremu u pokretu, zub buke će se pojaviti, on je najveći izvor buke žice crtež stroja, meshing površine ili zupčanici kada su u skupštini ako postoji vrlo širok jaz onda je moguće da im u prijenosu do sada je mnogo buke. Moramo prilagoditi opremu u GAP, kako bi se osiguralo da opremom podmazivanje.
Crtanje stroj cijev u potrebi za grijanje, je korištenje grijanje prsten za grijanje, ovaj put sasvim snaga zagrijavanja je ovo: prvo grijanje prsten potrebe svog prvog groznica, a zatim prijenos topline u bačvi za crtanje, a zatim u procesu prijenosa topline neizbježno će izgubiti dio topline, gubitak topline je u stvari rasipanje energije.
Osim toga, jer na vanjsku površinu grijanje prsten će sigurno doći u dodir sa zrakom, onda taj dio topline biće bačen u zrak, što je jednako uzaludno trošenje struje, žica crtež stroj jedini izvor topline u ovom dijelu grijanje prsten gubitak Gotovo 40 posto električne energije, kako biste izbjegli ovu situaciju, možemo koristiti proizvod pod nazivom elektromagnetska grijači, sve dok površina crtež stroja Zamotan u sloj izolacije pamuka, plus slojem grijanje elektromagnetska zavojnica, moć, u elektromagnetske zavojnice će se pojaviti elektromagnetske indukcije, cijev će automatski topline, zbog prisutnosti izolacije pamuk temperatura neće doći do zraka, moć je tako spasila, u odnosu na grijanje prsten, Elektromagnetski grijači može spasiti barem 30 posto više struje, vrlo spremi i isplativa, grijanje brzina i vrlo idealan je trenutno najbolji crtež stroja partnera.
Crtanje stroj je obično iskorišten procesne opreme, koja je kombinacija mnogih preciznost komponenti, s tehničkog napretka i funkcionalna poboljšanja, Crtanje stroj za polje također stalno širi. Da bi se dobio dobar crtež učinak, proces proizvodnje mora kontrolirati svoj odnos s prazan varijable, koji sadrži određeni sadržaj?
Ako odnos Crtanje procesa i kontrolirana varijabla kao osnova, potom crtež stroja mogu se podijeliti u dvije vrste vrsta kontrole, jedan je direktni pokazatelj kontrole, postoji neizravan indeksa kontrole. Takozvani direktni indeksa kontrole odnosi se na kontrolirana varijabla sama potreba za kontrolu procesa indikatori; Ali u stvari zbog raznih ograničenja ne može direktno dobiti, samo neizravnom kontrolom.
Bez obzira koja strana, imaju izravan utjecaj na rad crtež stroja, tako važan odnos između njih je van svake sumnje. Kao korisnik od nas, trebamo također biti svjesni toga i ojačati naš fokus na ovo.
Praksa nam govori da Crtanje stroj Crtanje brzine i sastavljanja sila se ne može poboljšati u isto vrijeme, u poboljšanju brzine opreme, kada pull sile će se smanjiti. Zašto je takvo stanje? Xiao Bian za sve razloge.
Reći korijenu riječi, jer brzina crtež stroja u isto vrijeme, uvjeti njegova podmazivanje bio poboljšan, čime se smanjuje koeficijent trenja, tako svladati vanjskog trenja i dodatni posmične deformacije potrebna snaga će također biti smanjen, što će izraditi crtež sila je također smanjen. Na činjenica, ovaj put ili dobar, barem crtež stroja sigurnost sistem će se poboljšati puno.
Ali crtež stroj koji crpi brzinu ne može biti previsoka, inače uređaj počinje trenutak žice je lako da izvući van, čak i ako želite koristiti brzi crtež stroja, treba obratiti pažnju da biste konfigurirali odgovarajuće brzine uređaj za kontrolu i bi se osiguralo da rad stalan ubrzanje kako bi se osiguralo da Crtanje operacija može biti provedena normalno.