Dom > Vijesti > Sadržaj
Otkivci toplinske obrade utvrdili da kako se nositi s Pregrijavanjem
Nov 02, 2017

Otkivci Toplinska obrada našao taj kako se nositi s pregrijavanjem
Otkivci u toplinskoj obradi kada peći nađen pregrijavanja, uzeti od pregrijavanja temperatura nestankom požara temperatura (oko 500 ~ 550 ℃), odmah podgrejane na potrebnu temperaturu žarenje. Otkivci pregrijavanja Otkivaka biljka na ispravan specifikaciji može se koristiti za obavljanje i normalizira ili žarenje ponovno poboljšati svoje žito. Pregrijavanja nije ozbiljan Otkivaka, može biti korišten za normalizaciju; i većih Otkivaka može se koristiti dvaput normalizira (Ac3 + 50 ~ 70 ℃). Otkivci postrojenja za pregrijavanje ozbiljnije Otkivaka, može se koristiti za drugi normalizira, prvi Ac3 + 100 ~ 150 ℃; drugi Ac3 + 30 ~ 50 ℃. Kako bi se spriječilo pregrijavanje je posebno važno, što zahtijeva odgovarajuće grijanje i grijanje i temperaturi drži vremena, strogi i ispravne provedbe grijanje specifikacije.
Otkivci biljka treba odmah provjeriti temperaturu kontrolni instrument, ugradnje termoelementom, kako bi se izbjeglo grijanje temperatura je previsoka. Kada Otkivaka grijanje temperatura je visoka blizu metala počeo topiti temperatura, ovaj put ne samo zrno je grubo, ali također uzrokuje austenita, zrna granici ozbiljne oksidacije i nisko talište kompozicija stapa, uništava se međuodnosima između zrna, tako da staro Otkivaka, ovaj fenomen se zove tijekom snimanja. Otkivci biljka ispušta iskre iz čelika tijekom zagrijavanja i primjećuje da tkivo nalazi se rastopila ili oksidirane fenomena duž zrna granicu, gdje snage je izuzetno nizak i više nije dostupan. Za spaljivanje komada se ne može izliječiti, samo može biti Otpisan.
Izgoreno tkivo samo pogoršava performanse Otkivaka i skloni na pucanje. Stoga, nije dopušteno da se zagrije na nedostatke. Stoga je potrebno strogo se Otkivci od spaljivanja tijekom toplinske obrade. Otkivci pregrijavanja i pregrijavanja uzrokovane temperatura je previsoka, provjerili je razviti ispravan temperatura; često Provjerite instrument, kako bi se izbjegla kvar uzrokovano pregrijavanjem a iznad gori.
Otkivci postrojenja u proizvodnji mehaničkih svojstava i površinska tvrdoća zahtjeva velike otkivaka, nakon Otkivaka biti grubi, i onda ugasiti i kaljeno Toplinska obrada i površinska otvrdnuće. U se Otkovci postrojenja toplinske obrade, zbog brze promjena temperature, će proizvoditi temperatura stresom. Kao fazu tranzicije također proizvodi stresa tkiva, i zaostalih naprezanja na otkivaka preklapaju, vlačno Naprezanje kompozicije će proizvoditi razne oblike pucanja i pucanja ako premašuje vlačna čvrstoća materijala i nema nema plastična deformacija opuštanje. Kao što su Otkivaka uzdužni, poprečni, na površini i u centar pukotine, pucanja površine i površine piling. Zbog velikih dimenzija velike otkivaka, temperatura distribucija grijanja i hlađenja nije jedinstvena, faze tranzicijskog procesa je složen i zaostalih naprezanja je velik i postoje razne makroskopskih i mikroskopskih oštećenja, jadni plastičnosti i nisko žilavost, koja mogu pogoršati ispucati inicijacije širenjem procesa, često formiranje imedijatno ili pucanja štetu, i čak puknuti i prirodne split, itd., rezultiralo ekonomske gubitke Otkivaka biljka.
Otkivci za hlađenje je Otkivci od konačna temperatura Otkivaka do sobne temperature hlađenja. Hlađenje način nepravilan izbor, možda zbog pretjeranog stresa pukotine, formiranje reti Karbida i bijele mrlje utjecati na kvalitetu proizvoda i Otkivci škarta.
1, sprej za hlađenje. Koristite ventilator vjetra iz cijev za vodu iz vode prskanjem Otkivaka na hlađenje.
2, hlađenje zrakom. Na Otkivci se hladi puhanjem.
3, hlađenje zraka. Na Otkivaka ravnomjerno postavljeni na terenu da se ohladi u još zraka. Pazite da ne stavite na vlažnom tlu ili metalnu ploču, a mjesto je mjesto gdje možete to spriječiti lokalne hlađenje otkivaka uzrokovana oštećenja vjetar.