Dom > Vijesti > Sadržaj
Što da radim sa žicom crtež stroja u proizvodnji
Jul 18, 2017Kako se nositi sa žicom crtež stroja u proizvodnji

Trebamo znati sljedeći faktori:

1. Crtanje die u stalne proizvodnje Učinit će Promjer Crtanje die veća zbog uobičajenog trošenja i habanja.

2. treba da se nevjerna struja žarenja trenutne proizvodnje, struja je iznenada visoka i vlakna prekidaju jaka struja koja je povukao ili mutirao tijekom žarenja.

3. treba da kvaliteta problematike razne šipke. U procesu proizvodnje, štap materijal ima kvalitete defekt nepravilnosti, što čini vlakna se rastavila sve vrste nepredvidljiv napetost u Crtanje deformacija. Ova situacija je manje vjerojatno da će doći kada je štap je dobar.

Rješenje: Crtež stroja prema različitim šipke, različite odgovarajuće sheme odabrane, koji su stalno pipati u proizvodnji. Na primjer u proizvodnji metoda proizvodnje Bakreni štap, povući 2.53 mm jednonitni potrebu 8 žica Crtanje die i proizvodnji isti vanjski Promjer jednonitni, ako koristite kotrljanja polu, prema zahtjevima u kalup dolikuje još jedan most modela; Prije proizvodnje, za proizvodnju bakrene šipke za potpuno samostalno provjeriti, našli nedostaci kvalitete bakrene šipke u vrijeme, s obzirom na različite situacije treba biti pravovremeno naći fazu protumjere ili smanjiti brzina crtanja ili Neispravan ovako odlomak.

Stalno promatrati crtež žarenja u proizvodnji električnih trenutni je normalan, Crtanje stroj pogotovo kada tek počinje, prijavne žarenje trenutnu promjenu prema promjenama brzina za podešavanje veličine na žarenje trenutni, tako čini žarenje trenutni postupno rasla s porastom brzine žice, osigurati normalan rad opreme.

Vjerujem da sve dok u stvarne proizvodnje od navedenih točaka, Crtanje stroj kvalitet crteža proizvoda i proizvodnju bakrene žice efikasnost će imati različite stupnjeve, može brže i bolje za sljedeći radni postupak proizvodnje osigurati jaka garancija.

Ponekad se pojavljuju često u procesu proizvodnje fenomena slomljena žice, ako zbog trošenja i izraditi crtež umrijeti veličine veće područje, pa problem kao dugo kao obično obratite pozornost kako bi zaštitio protiv dovršava inspekcije rada se može riješiti lako . Možda jer struja nije stabilna, to će morati platiti pozornost na žarenje trenutni je stabilna, to stalno obratite pozornost da u procesu proizvodnje, posebno u prvi start, posebno obratite pozornost na promjenu trenutnog , prema liniju za podešavanje trenutne veličine povratak brzina promjene. Posljednji uvjet rijetko viđa u proizvodnom procesu, što je gotovo nonoccurrence, koja je kvaliteta materijala štapa. Sve dok je ispravno zatvoren prilikom kupovine, ovaj problem neće biti problem.

Koloturnik Crtanje stroj u procesu crtež, Čelične žice i bubanj bubnja obodnih smjer duž bubnja obodnih pravac tamo je nema relativna klizna površina, na površinu će proizvesti trošenja, ali trošenje je relativno mala, pa čak i ako u procesu crtanja bubanj privremeno parkiralište, slijedi kolut će ne utječu, dalje prema količini proizvoda linije od sebe raditi kao i obično, to pripada vrsta integrabilna linija nogicama kemijska vrsta kontinuiranog žica Crtanje stroj. Ima prednosti jednostavna struktura, praktičan rad i održavanja, nizak trošak proizvodnje prednosti, pokazao se žica hlađenje, Dakle koeficijent u određeni proizvod linija, Čelične žicu oko bubnja ostati dugo vremena. Ali previše linije kotač će dodavanje žice za savijanje frekvencija i lako napraviti bubanj proizvoda u procesu crtež može proizvesti obrnuti duž osi, utječe na kvalitetu žice, tako da je pogodan za crtanje srednja i mala specifikacija , kvalitete i snage nisu napetost i druge metalne žice.