Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako riješiti žice crtež stroja u proizvodnji često slomljena žice fenomen?
Nov 02, 2017

Kako riješiti žice crtež stroja u proizvodnji često slomljena žice fenomen?
Proizvodnju žica često često slomljena žice situacija je uglavnom uzrokovano sljedeći faktori:
1. Crtanje crteža za prodaju bez prekida proizvodnje će biti zvog normalno trošenje i suza i Crtanje umrijeti dimenzioniranje površine postaje veće.
2. treba da kvaliteta raznih šipke. U procesu proizvodnje, bar nepravilno pojavljuju nedostaci kvalitete, što čini žice u Crtanje deformacija po raznim nepredvidljivim napetost skinuti. Ova situacija nastaje kada je štap je dobar.
3. kao žarenje trenutnu proizvodnju je konstantna, struja odjednom visoka, žice u procesu žarenje povučen ili iznenadna visoka trenutni osigurač.
Rješenje to gore Navedeni situacija: proizvodnje prije proizvodnje šipki učiniti puni samostalni test, pravovremeno otkrivanje štap kvalitete kvarova, prema različitim situacijama u vremenu pronaći odgovarajuće protumjere ili smanjiti crtež stroja Crtanje speed i ovaj dio je neispravan. Proizvodnja se konstantno promatra u crtežu žarenje trenutni je normalno, pogotovo u početku vremena, uz posebnu pozornost na promjenu u žarenje trenutne, prema izmjene brzina za podešavanje veličine žarenja Trenutni, tako da žarenje tekući polako sa linije brzine povećati i povećati, kako bi se osigurala normalan rad crtež Strojarske opreme.
Mehanički uređaj koji može pružiti točne i glatka linearni brzina je za pohvalu, a crtež stroj je jedan od takvih uređaja, sustava za potrebe kontrole brzine su vrlo visoke.
Cijeli sustav je složeniji, kontrolu opreme zahtijeva koordinaciju između raznih motora. Sustav koristi četiri servo motora kontrola, mogu potpuno zadovoljiti međudjelovanje u stvarnom vremenu između podataka. Kako bi se osiguralo da strane staze u skladu s algoritam strani linije, koje zahtijevaju linija žice može brzo izračunati. Propagandne servo opremu funkcije, izračunao voziti sama, uvelike izostaviti tradicionalne žice crtež stroj kontrole sustav linija pozicija izračunati ukupno vrijeme. I onda poslati upute na disk kako bi osigurale da Crta linije kako bi se smanjila kašnjenja putem kontrolera.
Obično Crtanje stroj uvijek koristi za dugoročno korištenje Crtanje predloška, zbog njegova posla kad kalup zid će uvijek biti različitih žica jaka erozija i trenja, obično uzrokuju neke trošenja i habanja, obično u materijalnih ulaza u formiranje malo udubljenje The ako tamo je kabel umrijeti prsten brazda, će ubrzati trošenje i habanje u predložak, ako ne i pravovremeno popravak, gubitak i dalje će Rasti, a onda će uvelike povećati težine popravka, ozbiljne riječi Učinit će prsten utor d eeper pukotine, potpuno slomljena slomljena škarta.
Da biste izbjegli ovu situaciju, operater mora temeljiti na svakodnevni rad dobro iskustvo za žicu crtež stroja opreme, skup rutinsko održavanje standardne Norme. Tijekom operacije, nakon predložak ima i blagi trošenja, da se pravovremeno poliranje, da predložak možete vratiti u kratkom vremenu izvorno poliranje stanje i njenu rupu veličine neće imati puno promijeniti.
Mogu biti linearne Crtanje stroj za crtanje rada proizvoda, konkretno govoreći, to je uglavnom proljeće čeličnom žicom, uže Čelične žice, kabel Čelične žice, Perla žice, aluminijske žice, prednapeti Čelične žice i cijev za The pored, nego može također biti upotrijebljen za povuci žicu i žica za zavarivanje žica.