Dom > Vijesti > Sadržaj
Glavne karakteristike kotrljanje sigurnosne opreme
Jan 07, 2017

Kotrljanje opreme je čelik za izradu postrojenja proizvodnja ingote ili kontinuirano lijevanog oblicama smotani u procesu proizvodnje čelika, sa kotrljanje metoda za proizvodnju čelika, prema svoj oblik, može se podijeliti na dijelove, žica, list i traka, čelika, posebno čelika klasa.
Metoda kotrljanja, valjanja temperatura se može podijeliti na toplo-valjanih i hladno valjane; prema valjaonicama i role relativno Gibanje može podijeliti vertikalno, valjanje tisak kotrljanja formacija proizvoda može se podijeliti na opće i posebne kotrljanje. Spin valjanje, savijanje, posebno uvijanje. Valjanje s druge obrade, je da se metalni plastična deformacija, s jednog proizvoda. Razlika je, mlin je proveden tijekom rotacije u Roli. Kotrljanje mlinovi za dvije kategorije, glavna oprema za valjaonicama ili glavni stup, pomoćna oprema i pomoćna oprema mlina. Gdje se koriste kako bi metalne deformacija u rotirajući Valjak uređaja, poznatiji kao glavne opreme. Domaćin uređaji raspoređeni u liniju poznat kao mlinovi domaćin stup. Domaćin stup, mlin porivni motor i prijenos strojeva sastoji se od tri dijela. Klasificirani prema upotreba rolling mill: mlin roughing mlin, valjaonica (velike, srednje, male i žice), traka, cijevi mlin i mlin druge posebne namjene. Mlin maltretiraš mlin i zasniva se na nazivni Valjak promjera valjaonicama čelika, ploča i traka mlin se temelji na nominalna role dužine tijela, Čelične cijevi mlin je u mogućnosti to roll maksimalnog vanjskog promjera nominalna.
2. kotrljanje ključnih sigurnosnih tehnologija
(1) brzo hlađenje tehnologija nakon valjanja srednje ploče, usvojiti međunarodne napredne visoke gustoće cijevi laminarna rashladni uređaj, poboljšanje proizvodnje srednjih i teških ploča koristi kontrolu valjane i kontrolu ohlađenim tehniku izrade posebne Čelične ploče i poboljša mehanička svojstva čelika
(2) bar nadbubrežnim kontrolira kotrljanje i kontrolirano hlađenje tehnologije provodi se kroz posebno dizajnirani rashladni stalci i jedinice valjanja temperatura kontrolira kotrljanje, poboljšanje čvrstoće i žilavosti. (3) hladno valjane, toplovaljani, tanjur ravnost ugovor tehnologija, uključujući: dizajn i Optimizacija role profila; online strip oblik detekcije, znak prepoznavanja i profil procjena; oblik skupa, unaprijednih, povratnu informaciju Upravljačkoj strategiji i matematički modeli.
(4) hidraulički AGC tehnologija, koristeći povisok-izvođenje hidrauličkog APC i AGC kontrole sustava, ima prednost od brz odgovor, visoku preciznost, biva zamijenjen električni AGC je postala nova valjaonica i transformacija tehnologije po izboru.
(5) dvostruki stalak unazad hladnog valjanja mlin oprema i tehnologija, tehnologija na temelju valjanje plosnatog čeličnog materijala, specifikacije i uvjete proizvodnje za odabir različitih kotrljanja prolazi, mlin na slobodi u sklopu fleksibilne čelika, veličine i promjene volumena, proizvode uz visoku preciznost, preciznost striptiz čelika i obojenih metala folije mogu se razviti. (6) vruće valjane Čelične uski pojas za proizvodnju opreme i tehnologija, premjestiti bliže Strip u proces i oprema, rashladni i horizontalne namatalicom zamijeniti petlja oscilator ili vertikalne navijanje prije roughing mlina, visok tlak vode uklanjanje kamenca, striptiz Površinske kvalitete i performansi korjenova, sveska povećan, do 1-2 tona. (7) na temelju obrada slike površine on-line vatrodojavni sustav, sustav sa CCD kamerom zbirke linija Shang proizvoda površine slike, preko slika obrada i način rada algoritma za prepoznavanje na sliku za real-time analiza i obrada za otkrivanje proizvoda površine da li postoji s manama i dobiva oštećenja veličina, i dijelova, a vrste i stupnja, informacije, postignut online ocjenjivanje i kontrolu proizvoda kvaliteta površine svrhu.
(8) na čeličnim razne razvoj i izvođenje Optimizacija tehnike, uključujući: utjecaj procesnih parametara na formability IF čelika; studij na ultra visoke čvrstoće sitno zrno, čisti čelik; istraživanja mikro legura (Ti, Nb, v, b) čelik visoke čvrstoće.