Dom > Vijesti > Sadržaj
Precizna zahtjev za izvlačenje stroja u stroj industrija
Jul 07, 2017

Preciznost uvjet crtež stroja u stroj industrija

Čelika žica, za vezu žice crtež stroja, njegova kontrola točnost zahtjeva nije previsoka, većinu žice crtež stroja, hranjenje operacije su vođeni frekvenciju motornih vozila, ali su također dio kontrola pretvorbe dvostruko frekvencije žica Crtanje strojeva, a čak i direktno kroz Crtanje vezu nit napetosti nacrta upućen žica Crtanje stroj, bez isplati. Crtež je najvažniji dio stroja. Različite vrste metalnih materijala, svile različitih Sorti i zahtjeve, Crtanje Linkovi su vrlo različite, dizajn izravno - upišite crtež stroj automatski sustav kontrole. Brzina žice Crtanje procesa određuje učinkovitost proizvodnje cijeli crtež stroja i najteži dio cijelog sustava. U redak segmenta, najčešće korištene kontrolne tehnologije ima sinkroni kontrolu i napetost shvaćati navijanje metalnih proizvoda.

Ravno naprijed crtež stroj je jedna od najtežih za kontrolu u žici crtež stroja, jer to je višefazni motor i metalne žice je ispružena, efikasnost rada je vrlo visoka. Dopusti žice na slajd između kalup. Istovremeno, ima veće zahtjeve za sinkronizaciju motora i brzinu dinamičkog odziva. Žica crtež stroja se obično koristi za promjenu promjera ili oblika žice kroz tanjur na tanjur, promjera ili oblika. Žice se mora podmazivati prilikom ulaska Crtanje umrijeti, i Crtanje plijesni imaju posebne hlađenje (obično hlađenja vodom za hlađenje jakna). Zatvaranje stroj daje moć.

Na klizna kotač vrstu žice crtež stroj je zabranjeno klizna suhe kontinuirano crtež stroj integrabilna linije; U crtežu obraditi čeličnom žicom i bubanj bubnja obodnih smjer duž bubnja obodnih pravac tamo je nema relativna klizna površina, površina trošenja je relativno mali i srednji privremene jedna rola parkiranje, slijedi bubanj može Još uvijek se oslanjaju na njihove linije proizvoda rada za vrijeme kao i obično. Model ima jednostavnu strukturu, praktičan rad i održavanje, niske proizvodne troškove, žice crtež stroj ima određenih linija proizvoda je broja u isto vrijeme, Čelične žice na roll Jane ostati za dugo vremena, od pomoći za bolje hlađenje od Čelične žice. Linije kotač se više, ne samo da povećava broj savijanje žice i bubanj proizvoda čine Čelične žice u procesu crtež duž svoje osi proizvode obrnuto, ozbiljno ugroženo imanentno kvalitete Čelične žice i kvalitetu površine.

Karakteristike tip Valjak žice Crtanje stroj odrediti model je pogodan za Čelične žice i druge žice koje su pogodne za crtanje, male specifikaciju, kvalitete i snage. Dvostruki kolut žice crtež stroj razvijen na temelju na klizna kotač vrstu žice crtež stroja zbog uvijanje od žice tijekom povući koloturnik stroja. Ovaj stroj ima prednosti koloturnik Crtanje stroj i eliminira uvijanje fenomen u procesu crtanja od Čelične žice, i bolje je učinak hlađenja od Čelične žice na bubanj. Tip dvostruki bubanj žica crtež stroj je isti kao vrsta kolut žice crtež stroja, i trag kotača je više, pogotovo srednje žice vodič kotač između gornje i donje bubanj, što čini žice dižu do 180 kada prođe kroz njega. Savijanje, nije pogodan za crtanje visoke specifikacije od Čelične žice velike; Rukovanje je zgodan kao klizna koat čića i rotacijske inercije Brušenje prstena i žicu kotačić za gornji i donji bubanj je vrlo velik, koji ograničava povećanje Crtanje brzine. Žica crtež stroj pripada prijelaz stroj koji je razvijen od strane Valjka tip žice crtež stroja na viši nivo žice crtež stroja. Pogodan je za crtanje i mala veličina čeličnih žica. Kako bi se dodatno poboljšala kvaliteta od Čelične žice i brzina crtanje, to je također vrsta sobe klizna žica Crtanje stroj. To pojednostavljuje put uzeti između svakog bubnja Čelične žice, Čelične žice u procesu crtanja ne torzija, Aksijalni i usvajanje dc motora, kontinuirana brzina regulacija može postići širok raspon povećan Doseg odabira elongacija između bubanj, Crtanje funkcija u većina razuman pokrenut rad uvjet. I petlja stvara povući ili obrnuti povući za svaki cilindar u procesu crtež. U petlji napetosti i petlje natrag povući crtež, može izraditi crtež sila smanjuje i produžiti vijek trajanja Crtanje umrijeti i Kinetička energija Potrošnja može smanjiti žice petlji tipa Crtanje stroj je vrsta Automatska kontrola brzine kontinuiranog žice Crtanje stroj, u teoriji, u čeličnom žicom kompresije ograničenja i stroj može prisiliti parametre manji od, sve dok Ukupni proces kompresije je veća ili jednaka stroj ukupno kompresije, vrsta tehnologije za bilo koji kalup dolikuje stroj može automatski prilagoditi proces kompletan crtež. Ovo je neka vrsta napredne žice crtež stroja, koji je pogodan za visoke čvrstoće žica i legure žicu za male i srednje veličine.