Dom > Vijesti > Sadržaj
Sadržaj kontroliranim varijable u proizvodnom procesu crtež stroja
Jun 22, 2017

Sadržaj kontroliranim varijable u proizvodnom procesu crtež stroja
Crtanje stroj je obično iskorišten procesne opreme, koja je kombinacija mnogih preciznost komponente, napretkom tehnologije i funkcionalna poboljšanja, Crtanje stroj za polje također stalno širi. Da bi se dobio dobar crtež učinak, proces proizvodnje mora kontrolirati svoj odnos s prazan varijable, koji sadrži određeni sadržaj?

Ako odnos Crtanje procesa i kontrolirana varijabla kao osnova, potom crtež stroja mogu se podijeliti u dvije vrste vrsta kontrole, jedan je direktni pokazatelj kontrole, postoji izravan indeksa kontrole. Takozvani direktni indeksa kontrole, odnosi se na kontrolirana varijabla sama morati kontrolirati proces indikatori; Ali u stvari zbog raznih ograničenja ne može direktno dobiti, samo neizravnom kontrolom.
Bez obzira koja strana, imaju izravan utjecaj na rad crtež stroja, tako važan odnos između njih je van svake sumnje. Kao korisnik od nas, trebamo također biti svjesni toga i ojačati naš fokus na ovo.
Praksa nam govori da crtež stroj koji crpi brzine i pull sile može biti poboljšana u isto vrijeme, u poboljšanju opreme radna brzina, pull sile će se smanjiti. Zašto je takvo stanje? Xiao Bian za sve razloge.
Reći korijenu riječi, jer brzina crtež stroja u isto vrijeme, njegova podmazivanje uvjeti su poboljšani, a time smanjuje koeficijent trenja tako da prevlada vanjskog trenja i dodatni smicanja deformacija potrebno sila će također biti smanjen, koje bi se crtež sila je također smanjen. Na činjenica, ovaj put ili dobar, barem crtež stroja sigurnost sistem će se poboljšati puno.
Ali crtež stroj koji crpi brzinu ne može biti previsoka, inače uređaj počinje trenutak žice je lako skinuti, čak i ako želite koristiti brzi crtež stroja, treba obratiti pažnju da biste konfigurirali odgovarajuću brzinu kontrolu uređaja, i na bi se osiguralo da proces rada stalan ubrzanja kako bi se osiguralo da Crtanje operacija može biti provedena normalno.
Razne vrste crteža stroj ima svoje vlastite prednosti, moramo naučiti izbjegavati slabosti kako bi svoje prednosti dati punu igrati na više suhe žice crtež stroja, najistaknutije prednosti vode spremnik crtež stroja uglavnom u podmazivanje i hlađenje, to može biti vrijedan kvalitetne proizvode dobre kvalitete.
Tijekom cijelog procesa proizvodnje, mogu naći zato spremnik crtež stroja Izvucite više puta kako bi imati dobro iskoristiti efekt, a to je najprikladniji oprema za crtanje dobro promjera, visoke čvrstoće žica razloga u
Jasno je da prethodni spremnik vode Crtanje stroj svoje Crtanje pass je obično 18 do 22 puta, s korisnikom za poboljšanje izvedbe zahtjeve žice, ovaj put prijeti da neće moći prilagoditi proizvodnju čvrstih tanke žice , Koliko puta je trend razvoja i vodospreme crtež stroja. Tako porast put je postao imperativ potez, pa sad neki spremnik vode crtež stroja postigli 25 do 30 puta proći