Dom > Vijesti > Sadržaj
Eksplozivnih rasta grafit Die postalo zrelo razdoblje
Jul 07, 2017

Eksplozivnih rasta grafit umrijeti postalo zrelo razdoblje

Nakon toliko godina razvoja, grafit umrijeti industrije je Dobivanje bolje i bolje, a tržište postaje sve više i više zrele. Prije nego linije u Prag niska, dovesti do prenapučenosti, novi razvoj tržišta postaje sve više i više teško, nezavisne trgovine, vlasnički velike trgovine, e-trgovina, nove kanale kao što su zajednice trgovinama počela izlagati svoje vlastite nedostatke. Također postoje mnoge kompanije koje su se Preusmjerili tercijarni tržištu, koje je bilo narušavanja tržišnog udjela tercijarnog tržište. Eksplozivnih rasta grafit umrijeti industrija je postala prošlost, a cijela industrija će biti zrele.

Sada koristiti neke resurse, je manje i manje, čine poznati brand u našoj zemlji upoznati ozbiljne poteškoće. Sada, zbog konkurencije Times, mnogi resursi iskopano, dok stranih brandova su postupno slamanje kineskog tržišta, tako da neke marke u mojoj zemlji ne možeš pobjeći. Domaćih brandova su zabranjeni. Problem je da grafit umrijeti u našoj zemlji je sporo prodati. To je glavobolja za tvrtke. Ne znam kako riješiti ovu krizu. Nestašice resursa je veliki problem.

Grafit umrijeti sada ima svoje mjesto na ovom tržištu, iako je iznos u ovom polju nije baš velika, ali je također vrlo praktičan. Na grafit umrijeti, kao pionirski industrije, preživjela je i je imao super karijeru. Sada kada grafit kalupe unijeli svako kućanstvo u društvu, bez obzira što industrija grafit kalup polako ulazi zrele faze.

U ovom trenutku, grafit umrijeti marke oslanjajući se na vlastite snage, i dalje razviti mnoge patente za sebe u ovom konkurentskom tržištu postupno uspostaviti vlastitim ritmom, budi jaka tehnologija, Proizvoljna i linije na tržištu teško pustiti. Grafit umrijeti brand je dugo vremena u grafit umrijeti proizvodi industrija brzo uspostavljena vlastitim tempom. Grafit umrijeti marke slomio mnoge stvari koje ostale tvrtke ne može učiniti. Grafit Die Branda tvrtke, u lice takve probleme, ali isto postaviti, sa svojim jedinstvenim duhom i upornosti, teško iz situacije kopanje, ali isto tako, nije gori od drugih poduzeća grafit umrijeti.

Sada u ovoj industriji kalup grafit. Resursa, također je postupno povećava, grafit kalup industrija brand, u ovom okruženju, stabilan ritam, korištenje resursa, također je u postupan napredak zemalja po pitanju resursa, također su razgovarali, kako bi raspravljali o pristupu rudarstva novi resursa. Grafit umrijeti marke industrija će također provesti sveobuhvatno rješenje za problem. Sada, grafit umrijeti marke enterprise je u razvoju, postupno razviju u navedene enterprise, snaga udara, neka nam također diviti.

Istraživanje potrošača, skoro 7 u snagu potrošača su spremni izabrati poznati brand, važan razlog je da snaga Branda nije samo strogo kontrolirati kvalitetu proizvoda, a osnovana savršen sustav usluga, za proizvod pokojnog Instalacija također ima jedinstven proces i proces pomoći klijentima ostvariti bolji dom. Međutim, dok veliki brandovi su brzo napredovale, neke male i srednje grafit umrijeti preduzeća su u nevolji zbog faktora kao što su skupljanje kanala, nedostatak sredstava i padu prodaje. Ali bez obzira kako razlikuju, sve dok je dobra za potrošače, dobro je. Ovo je dovoljno pokazati ideje potrošnje potrošača se mijenjaju, a grafit kalup tržište Sazrio u prošlosti.