Dom > Vijesti > Sadržaj
Metoda grijanja hladna Pilger mlin je uveo detaljno
Aug 18, 2017

Metoda grijanja hladna Pilger Mill upoznao detaljno
Hladno Pilger mlin za opće plastike hladno Pilger mlin povući zlata veće potražnje. Cijeli sustav je više kompleksa, kontrolu opreme, potreba za skladom između raznih motora. Postoji mnogo načina za zagrijavanje hladne Pilger Mill, iskoristilo otpor žice za zagrijavanje i neke koristi elektromagnetske grijanja. Gdje je otpor žice grijanje ekvivalent za korištenje topline topline, je zbog topline nakon prijenosa topline u cijev, u tom procesu dio topline će se konzumirati na način, uz neki Distribuirani u zraku , koja je oblikovala gubljenje topline, koja se svodi na rasipanje energije. Uloga Elektromagnetski grijači za grijanje i uštedu energije, do plastike strojeva može zamijeniti starijeg otpor grijanje, uglavnom u bačvi Obavijena slojem izolacije pamuk, koji može smanjiti potrošnju topline, a zatim Zamotan u izolacijski sloj pamuka A elektromagnetske grijanje zavojnica, kad hladno Pilger mlina kroz snage, cijev unutar molekule željeza će doći do relativno jak operacije, a zatim cijev će biti vruće, tako u odnosu na tradicionalan način, ova metoda je više snaga, učinkovitost je također veći i od tradicionalnih otpora prebaciti na trenutni Elektromagnetski grijanje možete spremiti oko 30 posto energije.
Koliko je lako kontrolom brzine hladno Pilger Mill za kontrolu brzine potražnje je vrlo visoka, mehaničke opreme, sustav kontrole može pružiti točne i glatke linije brzine. Sustav koristi četiri servo motoričke kontrole, potpuno zadovoljni podataka između međudjelovanje u stvarnom vremenu između svake grupe od osovine između podataka u stvarnom vremenu razmjene servo čelik ravnanje stroj za rezanje. Kako bi se osiguralo da lokalne strani putanje strani linije prema algoritam, potražnja za liniju žice mogu biti brzo izračunao voziti sama, od pogona motora redak, uvelike eliminira tradicionalni puti hladnog stroja kontrolni sustav smjer linije za izračun, a zatim jer vremena kašnjenja poslao na disk, kako bi osigurale da Crta linije kako bi se smanjila kašnjenja putem kontrolera.
Hladno Pilger Mill je obično iskorišten procesne opreme, koja je kombinacija mnogo preciznosti komponenti, sa tehničkom napretku i poboljšanju funkcije, hladno Pilger mlin za polje također stalno širi. Da bi se dobio dobar crtež učinak, proces proizvodnje mora kontrolirati svoj odnos s prazan varijable, koji sadrži određeni sadržaj?
Ako odnos Crtanje procesa i kontrolirana varijabla kao osnova, tada hladna mlin Pilger mogu se podijeliti u dvije vrste vrsta kontrole, jedan je direktni pokazatelj kontrole, postoji izravan indeksa kontrole. Takozvani direktni indeksa kontrole odnosi se na kontrolirana varijabla sama potreba za kontrolu procesa indikatori; Ali u stvari zbog raznih ograničenja ne može direktno dobiti, samo neizravnom kontrolom.
Bez obzira koja strana, imaju izravan utjecaj na funkcioniranje hladno Pilger Mill efekt, tako važan odnos između njih je van svake sumnje. Kao korisnik od nas, trebamo također biti svjesni toga i ojačati naš fokus na ovo.
Tradicionalna hladna Pilger mlin grijanje metoda tu je ozbiljan gubitak Lim. Tradicionalni grijanje metode je da se spali grijanje i električno grijanje metode. Ove dvije metode u postupku pretvaranja energije jednostavno proizvesti otvoreni plamen, visoke temperature, plinova i drugog zagađenja, ali i lako za sigurnu proizvodnju probleme, postoji velika snaga potrošnje, niske snage nivo oštećenja. Gubitak, ako ugljena grijanje temperatura nije dovoljno visoka, a mogu biti izbalansiran grijanje, jednostavno vijak deformacija, topljenje plastike debljine i tanke neusklađene, ovaj materijal nije glatka, itd., rezultiralo proizvodnjom robe zbog neravnomjerno zagrijavanje uzrokovalo sjaj i boja učinkom dolje, kvaliteta nije zajamčena.