Dom > Vijesti > Sadržaj
Analiziran je odnos između Crtanje brzina i sastavljanja sila Kontinuiranog Ljevač
Aug 18, 2017

Analiziran je odnos između Crtanje brzina i sastavljanja sila Kontinuiranog Lijevanja stroja
Praksa nam govori da Kontinuirano Lijevanje stroj koji crpi brzinu i povući snage može biti poboljšana u isto vrijeme, u poboljšanju opreme radna brzina, pull sile će se smanjiti. Zašto je takvo stanje? Xiao Bian za sve razloge.
Reći uzrok, jer Kontinuirano Lijevanje stroj brzina povećana istovremeno, uvjeti njegova podmazivanje također su poboljšane, čime se smanjuje koeficijent trenja tako da prevlada vanjskog trenja i dodatni posmične deformacije Također će se smanjiti potrebna snaga, izradi pull sile je također smanjen. U stvari, ovaj put, ili barem kontinuirano kotač sigurnosni sustav će poboljšati puno.
Ali Kontinuiranog Lijevanja stroj koji crpi brzinu ne može biti previsoka, inače uređaj počinje u trenutku žice je lako da izvući van, čak i ako želite koristiti velike brzine Kontinuiranog Lijevanja stroj, treba obratiti pozornost da biste konfigurirali odgovarajuću brzinu Upravljanje uređajem i osigurati operacija procesa stalan ubrzanje kako bi se osiguralo da Crtanje operacija može biti provedena normalno.
Važnost Kontinuiranog Lijevanja stroj u procesu proizvodnje ne treba ponovno naglasiti, ali korištenje inspekcije prije stvari ponovno naglasiti, da Povrh toga uzdići mišljenje ljudi o ovo, što može smanjiti stopu neuspjeha Stroj za kontinuirano Lijevanje.
Provjera sadržaja tla, budite sigurni da provjerite kotač električne opreme ima dobar uzemljenja u slučaju uporabe, za Sprečavanje električnog udara. Slijede maziva i pravovremeno dodano pomoći za smanjenje trošenja kotač dijelova. U toku svog rada, strogo zabranjuju osoblju slobodan na dodir dosjeda, ručke i električni gumbi, kako bi se izbjegle nezgode; i tablici nije dozvoljeno da stavite alata i drugih predmeta, da se ne utječe na uporabu stroja.
Prilikom pokretanja kotača, nitko nije stajati ispred kotača, inače može biti nesreća. Osim toga, alatnog stroja postavio kotač štit, zaštitni poklopac remena i drugih sigurnosnih uređaja mora biti netaknut, a ne besplatno ukloniti.
Kada objekt ima vibracije kada će biti zvuk, ako zvuk utječe na odmor i rad zove se buka. U stvari, kada industrijske proizvodnje ili prometa, neće biti buke, koja je zapravo vrsta zagađenja. Kada djelujemo kotač u Crtanje biljka, buku proizvodi je vrlo velik, tako zdravlje operator je također veliki utjecaj. Kada je opremu u pokretu, zub buke pojavit će se, on je također Kontinuirano Lijevanje stroja najveće buke izvor, meshing površinu ili zupčanici imaju vrlo širok jaz u skupštini kada je moguće da ih pustiti u pogon kada postoji puno buke za se pojaviti. Moramo prilagoditi opremu u GAP, kako bi se osiguralo da opremom podmazivanje.
Ricinusovo manična potreba za grijanje, je korištenje grijanje prsten za grijanje, ovaj put sasvim snaga zagrijavanja je ovo: prvo grijanje prsten treba njihov prvi groznica, onda će prijenos topline Kontinuirano Lijevanje stroj bačvi, a zatim u procesu prijenosa topline neizbježno biti dio gubitka topline, gubitak topline je u stvari rasipanje energije.
Osim toga, jer na vanjsku površinu grijanje prsten će sigurno doći u dodir sa zrakom, onda taj dio topline biće bačen u zrak, što je ekvivalent za gubljenje energije, kontinuirani Casting stroj jedini izvor topline u ovom području dio gubitka pokraj Ly 40 posto električne energije, kako biste izbjegli ovu situaciju, možemo koristiti proizvod pod nazivom elektromagnetska grijači, sve dok površina kotač bačve Zamotan u sloj izolacije pamuka, a onda Plus slojem grijanje elektromagnetska zavojnica, moć, u elektromagnetske zavojnice će se pojaviti elektromagnetske indukcije, cijev će automatski topline, zbog prisutnosti izolacije pamuk temperatura neće širiti u zrak, moć je tako spasila, u odnosu na grijanje prsten, Elektromagnetski grijači može spasiti najmanje 30% električne energije, vrlo spremi i isplativa, grijanje brzina je predobar, je trenutno najbolji rad neprekidno lijevanje partnera.