Dom > Vijesti > Sadržaj
Uloga električni Valjak u nacionalne ekonomije
Nov 02, 2017

Uloga električni Valjak u nacionalne ekonomije
Kao što električni Valjak ima prednosti kompaktne strukture, visokim učinkom emitiranja učinkovitost, niska razina buke, dugi životni vijek, neometan rad, pouzdan rad, dobro brtvljenje, mali prostor, jednostavnu instalaciju i održavanje, a namijenjena je za rad u teški uvjeti, uključujući mokar, blatan, prašina i više radno okruženje, u zemlji i inozemstvu su naširoko koristi u električni rudarski Valjak, metalurgija, ugljena, transport, energija, hrana, duhan, kemikalija, građevinskog materijala, pošta i telekomunikacije, zrakoplovne, poljoprivreda, šumarstvo, ispisa, komercijalne i druge proizvodnje i izgradnje. Električni Valjak se koristi za proizvodnju fiksne ili mobilne trakastih transportera koji tek nastaju svake godine. Za svaki 100m dug transportera, dva ili tako električnih valjaka su potrebna.
S razvojem moderne industrije, električni Valjak kao vožnja roller je naširoko koristi u razne proizvodne linije u valjkastim transporterima i valjkastim transporterima, koristiti za transport komada robe. U 20 stoljeće, 70 godina kasnije, električni Valjak Primjena širenje vrlo brzo. Na primjer, sužava električni Valjak pretvara valjkastim transporterima u povjetarac. Stoga, zračne luke, poštanski ured može koristiti i za sortiranje prtljage, paketa i druge robe. Oba kraja Promjer malog promjera, slična oblika dalekovidnost električni Valjak se može koristiti za prijevoz trupaca šuma. Nakon posebno dizajniran, to može biti donesena u navijanje čeličnim užetom, kabel i ostali fleksibilni uže navijanje Valjak, i može biti u Valjak materijala visoke temperature ili visoka temperatura trupca. Neke posebne električnih valjaka može poslužiti kao ispumpavati role tijekom obrade kemijska vlakna. Ako nožem Spiralno zavarena na površinu cilindrični Valjak tijela, lagani pužni transporter može biti izvršen. Osim toga, dvije brzine, tro-stupanjski ili kontinuirano promjenjivom električni Valjak je naširoko koristi u supermarketima i tehnika-intenzivne proizvoda na proizvodna linija. Sustav proizveden električni Valjak se može koristiti u zapaljiva, eksplozivna okruženja. U posljednjih nekoliko godina, nije bilo za primjenu mikro-električni Valjak industriji usluga. Na primjer, hoteli, restorani u cipeli čišćenja, zavjese i tako dalje. Ukratko, s električni Valjak dizajn, kontinuirano poboljšanje Proizvodnih tehnologija i stalnom usavršavanju proizvodnog materijala i uvođenje visoke tehnologije, više električni Valjak i više naširoko koristi, električni Valjak u svim područjima na nacionalno gospodarstvo više važnu ulogu u
S brzom razvoju industrije, strojeva Prerađivačka industrija razvila po Skokovi i granice, isto kao jedna od komponenti važne jezgre isporuke Valjak je bolji razvoj ali tržišna cijena mnogih proizvoda variraju široko, onda na kraju utjecati na isporuku Valjak cijena faktora što?
1, različitih modela od razlika u cijeni proizvoda
Valjak cijene varirati široko između Marki, čak i za ista marka različite vrste roller Valjak zbog koncept dizajna i zatim odabir materijala, u procesu proizvodnje, performansi proizvoda razlikuje tako da je proizvod između različitih modeli razlika u cijeni je velika, to je neizbježan rezultat.
2, uvezen Marki i domaćih brandova između razlike u cijeni
Rečeno je da cijena Valjak je znatno veća nego kod domaćih proizvoda, a cijena je očito veća od domaćih proizvoda. A neki čak i razlika od nekoliko puta.
3, razliëite Valjak marke utjecaj
Isti prijevoz Valjak različitih Marki cijene proizvoda variraju, pogotovo high-end marke proizvoda i obični mali brand proizvoda cijena razlika je velika, razlog za to, jer neki veliki brandovi proizvode više kvalitete izvedbe garancija, u konačnoj analizi ovih preduzeća nakon dugogodišnje žestoke konkurencije na tržištu ima vrijedne akumulacije bogatstva, tako osvojio konkurentnost nadogradnju, dok je cijena proizvoda uz proizvod ulaganja također stalno podizanje cijena.
Hvatalo faktora koji utječu na isporuku Valjak cijene ne jednostavno kupimo proizvod po cijeni, ali s našim stvarnim potrebama odabrati više cijene razumne kvalitete proizvoda zaštita.