Dom > Vijesti > Sadržaj
Brzina stroja vučenja žice također je djelotvoran napredak u istim uvjetima
Oct 20, 2017

Brzina žice crtež stroj također je djelotvoran napredak u istim uvjetima
Crtanje stroj je obično iskorišten procesne opreme, koja je kombinacija mnogih preciznost komponente, napretkom tehnologije i funkcionalna poboljšanja, Crtanje stroj za polje također stalno širi. Da bi se dobio dobar crtež učinak, proces proizvodnje mora kontrolirati svoj odnos s prazan varijable, koji sadrži određeni sadržaj?
Ako odnos Crtanje procesa i kontrolirana varijabla kao osnova, potom crtež stroja mogu se podijeliti u dvije vrste vrsta kontrole, jedan je direktni pokazatelj kontrole, postoji neizravan indeksa kontrole. Takozvani direktni indeksa kontrole, odnosi se na kontrolirana varijabla sama morati kontrolirati proces indikatori; Ali u stvari zbog raznih ograničenja ne može direktno dobiti, samo neizravnom kontrolom.
Bez obzira koja strana, imaju izravan utjecaj na rad crtež stroja, tako važan odnos između njih je van svake sumnje. Kao korisnik od nas, trebamo također biti svjesni toga i ojača našu pozornost u tom pogledu.
Važnost žice crtež stroja u proizvodni proces ne treba biti ponovno naglašena, ali korištenje inspekcije prije stvari ponovno naglasiti, da Povrh toga uzdići mišljenje ljudi o ovo, što može smanjiti stopu neuspjeha u Crtež stroja.
Provjera sadržaja tla, budite sigurni da provjerite žice crtež stroja električne opreme ima dobro uzemljenje kako bi se koristiti za Sprečavanje električnog udara nesreće. Slijede maziva, pravovremeno dodatak kako bi se smanjilo habanje Crtanje Strojnih dijelova. U toku svog rada, strogo zabranjuju osoblju slobodan na dodir dosjeda, ručke i električni gumbe kako bi se izbjegle nezgode; i tablici nije dozvoljeno da stavite alata i drugih predmeta, da se ne utječe na uporabu stroja.
Prilikom pokretanja kotača, nitko nije stajati ispred kotača, inače može biti nesreća. Osim toga, alatnog stroja postavio kotač štit, zaštitni poklopac remena i drugih sigurnosnih uređaja mora biti netaknut, a ne besplatno ukloniti.
Naravno, je dobar način za promjenu i transformaciju, za crtanje stroj, najhitnije je potrebno transformirati svoju tehnologiju za očuvanje energije. U utjecaj mehaničke funkcije žice crtež stroj sama na osnovu provedbe puno transformacija tehnologije, ali ne znam kako djelotvoran?
U ovom trenutku lansiranjem žice crtež stroja Potrošnja je malo velik, tako da potreba za odgovarajućim tehnologija za uštedu energije koji će se koristiti, nakon pravi pokušaj, pokazala da je najveća značajka žica crtež stroj radi uštede energije do 55%; i uvelike poboljšati opskrbu energetski Transformator stupanj, možete instalirati dodatne proizvodne opreme.
Drugo, brzine žice crtež stroj također je djelotvoran napredak u istim uvjetima, istim uvjetima moguće izvući 3-4 svila, uvelike povećava proizvodnju. Osim toga, biljka također smanjuje trošak ventilacija za hlađenje troškove, poboljšati proizvodnju stranice okoliš.
Crtanje stroj je naširoko koristi u industrijskim primjenama, mehaničke opreme u procesu stvarni rad, različiti korisnici za redak zahtjeva su različiti, pa žica crtež stroja treba biti usmjereni da se bave. Sljedeći je o to znanje objašnjavati, pomažete nam bolje shvatiti žice crtež stroja.
Prvi je na liječenje snijeg uzoraka, što je općenito za stranu cijevi, jer proces ima određeni stupanj težine, tako da će većina izabrati automatski stroj za crtanje. Ali također na brzina kretanja mašine, ljuljačka frekvencija i sl. boja odredbe, inače linija je lako zadovoljiti zahtjeve; Osim toga, izbor brusnih materijala je također vrlo kritična, izravno utjecati na snijegu uzorak vizualne i osjetiti efekt na tekući naprimjer, uz Crtanje kotača ili najlon remen više.
Drugi je tretman kose uzoraka, ova vrsta žice crtež stroj može biti dovršen, kao što su obične ravne žice crtež stroja, ručno Crtanje stroj, automatski stroj za crtanje, avion za crtanje, itd., odaberite brusni materijal za male kist Valjak i čistom krpom dva, pod njihove uloge, možete dobiti više idealan pojava.