Dom > Vijesti > Sadržaj
Koje industrija koristi u stroju crtež
Oct 11, 2017


Crtanje stroj industrija, koja uključuje širok spektar opreme, zajednički crtež stroj ima vode spremnik tip crtež stroja, ravno u žicu crtež stroja, koloturnik tip crtež stroja, Preokrenut crtež stroja, crtež stroja se uglavnom koristi u bakrena žica, žica od nehrđajućeg čelika i drugih metalnih kabela materijala obrade, kabel prerađivačkoj industriji je izuzetno važne procesne opreme. Uz kontinuirani razvoj tehnologije kontrole frekvencije pretvarača je naširoko koristi u industriji Crtanje stroj, bear brzina crtanja, napetost namatanja, Kaskadni sinkroni kontrole i druge aspekte primjene na inverter, uvelike poboljšava se crtež stroja razine automatizacije i obradu kapacitet, efektivno smanjenje potrošnje energije i troškova održavanja, jedinica je široko prepoznat od strane industrije.
Linija: žica linije za cijelu žicu crtež stroja link, kontrola nije previše visoko precizni zahtjevi, većina crtež stroja, operacija linije pokreću pogon kako bi se postigla redak, ali postoje neki dvostruki kontrola frekvencije od Dr awing stroj, pa čak i direktno kroz žicu Crtanje napetost konca uvučen u žicu Crtanje stroj, kako bi se postigla besplatno off-line;
Crtanje: Crtanje je najvažniji dio Crtanje stroj. Različitih metalnih materijala, svile različitih Sorti i zahtjeve, Crtanje Linkovi su vrlo različite, u članku će biti opisano kasnije detaljno spremnik Crtanje stroj i ravno u procesu crtanja za određene operacije;
Polijetanje: brzina procesa povezivanja određuje cijeli crtež stroja efikasnosti proizvodnje, ali i najteži dio cijelog sustava kontrole. U prihvat dijela, najčešće korištene kontrolne tehnologije ima sinkroni kontrolu i napetosti postići kotrljanje metalnih proizvoda
Proizvodnju žica često često slomljena žice situacija je uglavnom uzrokovano sljedeći faktori:
1. Crtanje stroj bez prekida proizvodnje će biti zvog normalno trošenje i suza i Crtanje umrijeti dimenzioniranje površine postaje veće.
2. treba da kvaliteta raznih šipke. U procesu proizvodnje, bar nepravilno pojavljuju nedostaci kvalitete, što čini žice u Crtanje deformacija po raznim nepredvidljivim napetost skinuti. Ova situacija nastaje kada je štap je dobar.
3. kao žarenje trenutnu proizvodnju je konstantna, struja odjednom visoka, žice u procesu žarenje povučen ili iznenadna visoka trenutni osigurač.
Rješenje to gore Navedeni situacija: proizvodnje prije proizvodnje šipki učiniti puni samostalni test, pravovremeno otkrivanje štap kvalitete kvarova, prema različitim situacijama u vremenu pronaći odgovarajuće protumjere ili smanjiti crtež stroja Crtanje speed i ovaj dio je neispravan. Proizvodnja se konstantno promatra u crtežu žarenje trenutni je normalno, pogotovo u početku vremena, uz posebnu pozornost na promjenu u žarenje trenutne, prema izmjene brzina za podešavanje veličine žarenja Trenutni, tako da žarenje tekući polako sa linije brzine povećati i povećati, kako bi se osigurala normalan rad crtež Strojarske opreme.
Posljednje dvije godine, domaće industrije crtež stroja u ukupnu kvalitetu razini nema malih razvoja, ukupnu kvalitetu i relativno napredna stranih ravno crtež stroj jaz između je također polako suženja, ali isto tako u cijenu čak i iza stranoga sličnih proizvoda.
Sa Kina je mehanička obrada u modernizaciju tehnologije, inverter u kontroli tehnologije stalno i energično promovirati i primijeniti. Neki od naših domaćih proizvođača obrnuti okomiti crtež stroja i vodospreme crtež stroja opreme, a neki su moći upisati visoko kvalitetni žice crtež stroja u industriji; i neki Proizvođači velike role crtež stroja je široko primijenjen na PC proizvodnja, određeni stupanj zamjena uvezene opreme; drugi ravno u žicu crtež stroja se koristi više u neki Proizvođači domaćih zavarivanje potrošni materijal.