Dom > Vijesti > Sadržaj
Što su efekti crtež stroja nakon energija spas?
Sep 01, 2017

Koji su učinci crtež stroja nakon štednje energije?
Naravno, je dobar način za promjenu i transformaciju, za crtanje stroj, najhitnije je potrebno transformirati svoju tehnologiju za očuvanje energije. U utjecaj mehaničke funkcije žice crtež stroj sama na osnovu provedbe puno transformacija tehnologije, ali ne znam kako djelotvoran?
U ovom trenutku lansiranjem žice crtež stroja Potrošnja je malo velik, tako da potreba za odgovarajućim tehnologija za uštedu energije koji će se koristiti, nakon pravi pokušaj, pokazala da je najveća značajka žica crtež stroj radi uštede energije do 55%; i uvelike poboljšati opskrbu energetski Transformator stupanj, možete instalirati dodatne proizvodne opreme.
Drugo, brzine žice crtež stroj je također učinkovito poboljšanje u brzini u istim uvjetima mo e povući više od 3-4 svila, uvelike povećava proizvodnju. Osim toga, biljka također smanjuje trošak ventilacija i hlađenje troškove, poboljšanje proizvodnje stranice okruženja.
Važnost žice crtež stroja u proizvodni proces ne treba ponovno naglasiti, ali inspekcije prije uporabe stvari koje treba naglasiti, da dodatno produbljuju dojam ljudi u tom pogledu, što može smanjiti stopu neuspjeha Crtež stroja.
Provjera sadržaja tla, budite sigurni da provjerite žice crtež stroja električne opreme ima dobro uzemljenje kako bi se koristiti za Sprečavanje električnog udara nesreće. Slijede maziva, pravovremeno dodao kako bi se smanjilo habanje Crtanje Strojnih dijelova. U toku svog rada, strogo zabranjuju osoblju slobodan na dodir dosjeda, ručke i električni gumbe kako bi se izbjegle nezgode; i tablici nije dozvoljeno da stavite alata i drugih predmeta, da se ne utječe na uporabu stroja.
Prilikom pokretanja kotača, nitko nije stajati ispred kotača, inače može biti nesreća. Osim toga, alatnog stroja postavio kotač štit, zaštitni poklopac remena i drugih sigurnosnih uređaja mora biti netaknut, a ne besplatno ukloniti.
Crtanje stroj je obično iskorišten procesne opreme, koja je kombinacija mnogih preciznost komponente, napretkom tehnologije i funkcionalna poboljšanja, Crtanje stroj za polje također stalno širi. Da bi se dobio dobar crtež učinak, proces proizvodnje mora kontrolirati svoj odnos s prazan varijable, koji sadrži određeni sadržaj?
Ako odnos Crtanje procesa i kontrolirana varijabla kao osnova, potom crtež stroja mogu se podijeliti u dvije vrste vrsta kontrole, jedan je direktni pokazatelj kontrole, postoji izravan indeksa kontrole. Takozvani direktni pokazatelj kontrole, odnosi se na kontrolirana varijabla sama morati kontrolirati proces indikatori; Ali u stvari zbog raznih ograničenja ne može direktno dobiti, samo neizravnom kontrolom.
Bez obzira koja strana, imaju izravan utjecaj na rad crtež stroja, tako važan odnos između njih je van svake sumnje. Kao korisnik od nas, trebamo također biti svjesni toga i ojačati naš fokus na ovo.
Praksa nam govori da crtež stroj koji crpi brzine i pull sile može biti poboljšana u isto vrijeme, u poboljšanju opreme radna brzina, pull sile će se smanjiti. Zašto je takvo stanje? Xiao Bian za sve razloge.
Reći korijenu riječi, jer brzina crtež stroja u isto vrijeme, njegova podmazivanje uvjeti su poboljšani, a time smanjuje koeficijent trenja tako da prevlada vanjskog trenja i dodatni smicanja deformacija potrebno sila će također biti smanjen, koje bi se crtež sila je također smanjen. U stvari, ovaj put ili dobar, barem crtež stroja sigurnosni sustav će poboljšati puno.
Ali crtež stroj koji crpi brzinu ne može biti previsoka, inače uređaj počinje trenutak žice je lako skinuti, čak i ako želite koristiti brzi crtež stroja, treba obratiti pažnju da biste konfigurirali odgovarajuću brzinu kontrolu uređaja, i na bi se osiguralo da proces rada stalan ubrzanja kako bi se osiguralo da Crtanje operacija može biti provedena normalno.