Prsten umiru i vreteno

Prsten umiru i vreteno

Prsten umiru i vreteno možemo supply pilger mlin rezervnih dijelova, uključujući prsten umrijeti i vreteno .u pilger prsten die je također zove valjak umrijeti .u početku, je pola prsten umrijeti, ali umrijeti sada puni ring je popular.we uglavnom proizvode LG serije prsten umrijeti i vreteno .u modela možete b e od LG20 do LG450...

Opis

Prsten umiru i vreteno

Možemo supply pilger mlin rezervnih dijelova, uključujući prsten umrijeti i vreteno .u pilger prsten die je također zove valjak umrijeti .u početku, je pola prsten umrijeti, ali umrijeti sada puni ring je popular.we uglavnom proizvode LG serije prsten umrijeti i vreteno .u model može biti od LG20 do LG450.

 

Rad teorija

Cijev je prolazio glavni radni okvir, koji kretati naprijed i nazad, podupira glavnog motora kroz pojas kotača, mjenjača i mehaničku vezu bar. U isto vrijeme, moć se primjenjuje i na okvir za hranjenje rotirati kroz stožac tip mjenjača, uzrokujući interval rotacije cijevi, ostvariti u procesu valjanja.

Kružna brazda valjak koristi u mlin ima dugogodišnje radno moždani udar, kompaktne strukture. Konus-vrstu proći čuva u skladu s membrana tipa vreteno tijekom valjanja, što postupno dovesti do prijevoja smanjen kad valjak krenuti naprijed, cijev valjane i namotanim neprekidno. Na stanje procesa (unatrag od valjak), klanac postupno povećan, cijev je namotanim opet. Udar potpunu ostvaren nakon valjak kretati naprijed i nazad, cijev se hrani prema naprijed i rotira u određenoj mjeri spremna za drugi udar. Ponavljam kotrljanja (moždani udar) i opet do gotovih cijevi postići.

图片1.jpg

Iznad crtež prikazuje teoriju LG20 hladno pilger mlin radnog procesa. Prijevoja (sekcija) postupno smanjen kad valjak pomiče iz točke A do B (prednji udarac), OD i WT cjevčice smanjiti. Prolaz (dio) povećao kada valjak premjestiti iz točke B (unatrag moždani udar), a cijev valjane i namotanim opet. Kad cijev dolazi do točke gdje klanac dio veći od sekciji cijev, cijev rotira u određenoj mjeri mehanički sustav se nalazi na stražnjem kraju mlina. Ponavljanjem ovog procesa, gotovih cijevi se postiže.

Dobrodošli na nas poslati bilo kakav upit ako trebate valjak umiru i vreteno.

图片2.jpg图片3.jpg

Ted stroj, sa preko 10 godina iskustva, je jedan od vodećih prsten umrijeti i vreteno proizvođača i dobavljača u Kini. Uveli smo naprednu opremu i tehnologiju u našoj tvornici. Dobrodošli u kupi prilagođene i kvalitetne opreme iz naše tvornice.
Hot Tags: prsten umiru i vreteno, porculan, tvornica, dobavljači, proizvođači, biljka, prilagođen
Srodni proizvodi

Upit