Čelični rukav za aluminijum hladno valjka

Čelični rukav za aluminijum hladno valjka

1. Obim upotrebe i klasifikacije 1-1. Korišćenje upotrebe Čelična grlo će se koristiti za levo i desno navojem hladne valjarne za aluminijumsku foliju 1-2. Veličina (kao prilagođeni crtež) 1-3. Uslovi Uslovi Čelik od aluminijskog čelika Maksimalna temperatura žarenja može biti do 560 ℃ 2. Kontrola kvaliteta: ...

Opis

1. Obim upotrebe i klasifikacije

1-1.Skope upotrebe

Čelični grm se koristi za lijevo i desno navojem hladne valjarne za aluminijumsku foliju

1-2. Veličina (kao prilagođeni crtež)

6.19.jpg

1-3. Uslovi korišćenja

Maksimalna temperatura žarenja aluminijumskog čeličnog rukava može biti do 560 ° C


2.Kvalitet kontrole:

2-1. Inspekcija tvrdoće

Kontrola u tri tačke: Korišćenjem uređaja "Merač tvrdoće" vršite inspekciju na bilo kojem i srednjem delu rukava i prikupljate podatke tri puta od svake testne tačke i upoređujete ih sa teoretskom vrijednošću, a zatim utvrdite da li je kvalifikovan ili ne.

2-2. Inspekcija veličine

Korišćenjem mere za čeličnu traku proverite Out Diameter i Length, prikupite podatke i uzmite prosek za upoređivanje sa terotičkom vrijednošću.

Unutrašnji prečnik će se proveriti korišćenjem unutrašnjeg mikrometra, a podaci će se sakupljati tri puta od svake testne tačke i upoređivati ih sa terotičkom vrijednošću, tačnost čitanja će biti jedna desetina.

3. Garancija

Mi ćemo osigurati da se kvalitet čeličnog rukava ispuni kao zahtjev klijenta, ako se tokom upotrebe u roku od 2 meseca do 3 mjeseca pronađe neka podrazumevana vrijednost, riješićemo (nadoknaditi ili zamijeniti novi) odmah nakon što primimo žalbu.

Poklopac za ulje protiv rđe i zaštitite čelični rukav

6.19-1_副本.jpg

Izvozni paket za čelični rukav aluminijuma za hladno valjanje

6.19-2_副本.jpg

Ted mašina, sa više od 10 godina iskustva, jedan je od vodećih čeličnih rukava za proizvođače i dobavljače mlinova iz aluminijuma u Kini. U našoj fabrici smo uveli naprednu opremu i tehnologiju. Dobrodošli u kupovinu prilagođene i kvalitetne opreme iz naše fabrike.
Hot Tags: čelični rukav za alu za hladno valjanje aluminijuma, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, biljke, prilagođeni
Srodni proizvodi

Upit